Imię: Bartek B) Dokładny nick w grze: _TheBonnie_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najwięcej czasu spędzam na surivalu, rzadziej na creative. W weekendy spędzam tu czas od 6:00 do 18:00. Od Pon. - Pt. Pierwszą rzeczą, jaką chcę zrobić po szkole, to udać się przed laptopa i zagrać w MC na Craftapple Data urodzenia: 30.05.2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w Minecraft już ponad rok na 1.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Craftapple, zacząłem grać również rok temu. Tylko, że pod innymi Nickami Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Pare razy się oberwało Mute lub Kicka w grze <zasypia>, a na forum nie zostałem ani razu karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie. Myśle, że na Craftapple mi się uda Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple chciałbym zmienić zachowanie graczy. Jednak wiem, że to niemożliwe częste przekleństwa, kłótnie o byle sprawy często mnie poważnie wkurzały. :/ Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać Modom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać problemy na craftapple ( Bugi / usterki ), Pomagać graczom jeśli mają problem / Wyjaśnić im działanie komendy, być aktywnym na forum oraz być otwartym na zadania zlecone przez administracje. Posiada uprawnienia do komendy /mute i /kick, którymi kara wkurzających i niegrzecznych graczy Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak już wcześniej wspomniałem - Wkurzające kłótnie i przekleństwa graczy. Myślę, że jako pomocnik uda mi się je ogarnąć. :] W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wiem, że od razu nie będę wpisywał /kick lub /mute tylko sprawdzę gdzie tkwi problem i spróbuje go rozwiązać. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Szczerzę to sam nie wiem czy mam tą umiejętność. Ale chyba tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Bartosz Formela i mieszkam skromnie na pomorzu. Mam 13 lat i znam się na różnych sprawach. Chodzę do szkoły podstawowej w Szymbarku im. Juliusza Kraziewicza, chodzę do klasy VIb. Chciałbym zostać Pomocnikiem w minecrafcie na serwerze Craftapple myśle, że to zadanie akurat dla mnie. Jeśli ktoś potrzebowałby mojej pomocy, bezinteresownie bym mu pomógł. Określ swoją dyspozycyjność: Całymi dniami nie mam co robić więc gram na craftapple prawie cały dzień Umotywowanie podania: Craftapple to jedyny polski serwer gdzie znajdziesz taką miłą atmosferę tyle fascynujących pluginów i komend oraz jedyny znany mi serwer, który posiada komendę /skin zmien wiele osób napewno chciało tą pracę. Chciałbym być osobą, której uda się zostać pomocnikiem [hr] Przepraszam, mały błąd... Survival*
Aleksander czepiasz się tego, że napisałem ,,kocham" Być może to zły dobór słów, ale nie widzę potrzeby krytykowania tego.
Na całkowite NIE Skoro grałeś pod innymi nickami, powinieneś je podać. Zerowa aktywność na forum, a po twoich ostatnich wybrykach z przeklinaniem i fake msg na chat MC nie mamy o czym rozmawiać. NIE, NIE, NIE Poza tym otrzymywałeś kicki i muty, a one są nadawane za naruszanie zasad netykiety. Więc:
Sam wygląd podania jest miły dla oka, ale niestety nic to nie zdziała, gdyż treść jest kiepska- mogłeś dobrać bardziej oficjalny styl. Poza tym całość mnie nie przekonała. Pomoc? Ale o jakiej pomocy tu mówić? Pamiętam czasy kiedy rzeczywiście się starałeś, pomagałeś sporo i dało się to zauważyć. Pomijam tu Twoje pytania na chacie globalnym- coś w tym stylu: "Czy zasługuje już na pomocnika?". Doskonale pamiętam jak kiedyś mówiłeś tylko o tym. Co do pomocy teraz... Nie widziałam żebyś jakoś intensywnie pomagał, a często milczę, ale uważnie obserwuję. Dodając do tego Twoją zerową aktywność na forum. Podsumowując: ode mnie- NIE.