Imię:Mam na imię Łukasz. Dokładny nick w grze:Ranettt Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzez dni robocze około 2 godzinek dziennie, w sobotę potrafię spędzić od 4 do 8 godzin, w niedziele jako wierzący spędzam mało czasu około godziny. Data urodzenia:Urodziłem się 7 Maja 2002 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Zacząłem swoją przygodę około 2008 na wersji 1.4.7 lub 1.4.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftaplle:Około pół roku temu pierwszy raz zawitałem na ten serwer. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Z tego co pamiętam to nigdy nie byłem ukarany na serwerze ani na forum w żaden sposób. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak pełniłem około 2 lata temu była to funkcja moderatora. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym zmienić podejście ludzi do grania na takim fajnym serwerze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikowiadomienie adminów o bugach na serwerze, wytłumaczyć lub powiedzieć gdy dla jakiegoś gracza komenda jest nie zrozumiała lub jej nie zna, rozwiązywanie konfliktów zaistniałych u graczy, pilnować sytuacji na czacie globalnym, dawać przykład graczom jak powinni się zachowywać (kultura, lojalność, język, pomoc), szanować administracje (ekipę) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym nim zostać ponieważ chce pomagać graczom, rozwiązywać problemy, i pokazywać niektórym jak powinno się okazywać szacunek. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Nie wiem czy da się je załagodzić bo rozważni i mądrzy gracze nie wplątują się w kłótnie, ale jeśli będzie trzeba to gracze powinni się przeprosić a jeśli tego nie zrobią to wytłumaczyli by mi w czym jest problem a ja spróbował bym go załagodzić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Oczywiście że mam, ale to zależy od ludzi, osoby które chcą współpracować zawsze dojdą ze mną do porozumienia. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.:Nazywam się Łukasz, mieszkam w Jeleniej Górze. Moją pasją jest granie w piłkę nożną i gry komputerowe jedną z nich jest Minecraft. Nie posiadam zwierząt mimo to uwielbiam je, w soboty jeżdżę do schroniska pomóc (nakarmienie, zabawa, posprzątanie). Lubie współpracować z ludźmi, a najbardziej lubię jak ktoś dzieli się swoją kreatywnością. Chodzę do 1 klasy gimnazjum, na półrocze uzyskałem średnią 4,57. Określ swoją dyspozycyjność:jestem do dyspozycji właściwie codziennie oprócz Niedziel. Umotywowanie podania:Chce bardzo pomóc zachować porządek i kulturę graczy, a gdy czasami patrze na czat to nogi się pode mną uginają
A pozwól, że zadam ci pytanie. Dlaczego przestałeś być moderatorem? @ThunderBuddys wybacz, ale jak masz na cv, że zostałeś wyrzucony z pracy, bo pobiłeś swojego szefa, to myślisz, że ktoś chciałby ciebie przyjąć? I ja pytam tutaj mniej więcej o to samo. Chciałbyś mieć w ekipie kogoś, kto np. chodzi na pvp, a potem kicka ciebie, jak go zabijesz?
Zapomniałeś podać na jakich serwerach spędzasz najwięcej czasu Survival/Creative/SeeBlock/Vanilla. Bo szczerze mówiąc pierwszy raz widzę twój nick na oczy a na forum jeseś chyba po raz pierwszy.
Dobre Strony: - wiek - pełniłeś już taką funkcję - długi czas grania (w sobotę) - długo znasz minecraft - nie byłeś karany Złe strony: - podanie nieczytelne, oczy bolą Jestem na TAK
Kolejny niepotrzebny hejt ze strony mej: "Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Zacząłem swoją przygodę około 2008 na wersji 1.4.7 lub 1.4.8." Minecraft 1.4.7 pojawił się w 2013 roku ;] Twa interpunkcja mnie boli. Mało czytelne je toto. Kolejna osoba, która nie do końca rozumie koncepcję punktu "Opisz swoją osobę:". Kogo obchodzi, gdzie mieszkasz i do której klasy chodzisz? Liczą się twoje cechy charakteru, osobowości czy coś takiego. Coś, co się przyda w roli pomocnika. "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: [...] szanować administracje (ekipę)" Tak sobie myślę, że przydałoby się przywrócić punkt, gdzie się wymieniało znanych kandydatowi członków ekipy. Zachowanie szacunku wobec Administracji i Ekipy raczej nie należy do niczyich obowiązków. Jest to zbliżone bardziej do trzymania się zasad dobrego wychowania. Rozpisany hejt sprowadzam do klasycznej formułki: Jestem na nie.
Wiesz jak trudno mi oceniać takie osoby Chyba wiesz dlaczego No cóż... Muszę być obiektywna Podanie mogłeś jeszcze dopracować- zlewa się, jest mało czytelne, a sama treść jest nawet dobra. Chociaż pewne punkty mnie nie przekonały. Na serwerze bywasz dosyć często, ale ostatnio chyba nie możemy się zgrać czasowo. Z pomocą to też nie wiem, gdyż rzadko się widzimy. Ale za to wiem, że jesteś sympatyczną, miłą i zwyczajnie ogarniętą osóbką. Tylko ta aktywność na forum... I tu zaczynają się schody... Jesteś tutaj dopiero od dzisiaj. Teraz kilka rad prosto od Gabi Przede wszystkim- daj się zauważyć, pomagaj i bądź aktywny na forum. Zawsze możesz pytać bo masz wsparcie Ja doskonale wiem kim jesteś, ale niektórzy muszę się przekonać, że jesteś osobą godną tej rangi. Daj się poznać Ja dzisiaj jestem neutralna, ale w przyszłości... PS: O reszcie pogadamy na /msg
Ludzie, kiedy wy się w końcu nauczycie korzystać z BBCODE? Tekst się zlewa, mój głos na Ciebie jest NEUTRALNY
Podanie: No cóż, oceniając podania które dotychczas były pisane przez graczy można powiedzieć, że połowa z nich nie dostała się do ekipy z racji tego, iż nie znają podstaw gramatyki i ortografii. Pisząc jakiekolwiek wypracowanie, opowiadanie czy dialog zawsze trzeba zastanawiać się nad treścią, zobaczyć czy nie ma błędów. W tym przypadku nie było czegoś takiego. Napisałeś podanie nawet nie zwracając uwagi na jego błędy, a także stylistykę która odpycha czytelnika, a także osoba czytająca uświadamia sobie, że nie nadajesz się na to stanowisko. Niektóre zdania w podaniu w ogóle się "kupy" nie trzymają. Treść podania jest dość uboga, słowa które zastosowałeś w nim są tak proste, że uczeń szkoły podstawowej napisałby to lepiej niż ty. Zachowanie: Pomoc to cecha która charakteryzuje pomocnika. Ty tej cechy nie posiadasz, ponieważ nigdy nie widzę abyś: -> pomagał, -> zwracał uwagę na zachowanie innych graczy, -> upominał graczy jeżeli naginają regulamin, itd. Masz dopiero 14 lat i uczysz się jeszcze. Popełniasz błędy, lecz później starasz się je naprawić. Pomagaj i staraj się być w "centrum uwagi", żeby każdy cię rozpoznał, wiedział, że ty to ktoś kto pomaga, jest uczynny itp. Aktywność: Jeszcze gdy grałem w MC nie widziałem Cię na serwerze zbyt często. Czasami pod komendą /who wyskakiwał ten nick, lecz zbytnio cię zauważyć nie można było. Podsumowanie opinii: A więc, za miesiąc napisz podanie jeszcze raz, lecz bardziej się do niego przyłóż. W grze staraj się pomagać, być grzecznym wobec graczy i ludzi z administracji/ekipy, a wyjdzie ci to na dobre. Powodzenia. PS: indianajones1899 jeżeli piszesz komentarz to uzasadnij wypowiedź, ok? Bo z tego co widzę to ty od jakiegoś czasu coś odpierdzielasz, nie wiadomo co. Ogarnij się chłopie, bo jeżeli tak dalej pójdzie to wykopią cię z ekipy.
Myślę, że nie musi sie starać być grzecznym, z tego co widziałem nikomu nie szkodził, dziwnie brzmią słowa porady z ust złodziejaszka Osobiścię jestem na Tak, lecz szczerze niezbyt bardzo się przyłożyłeś z podaniem
Też postanowiłem udzielić się w kwestii twego podania. Podanie nie powiem razi w oczy, ale moje również to robiło więc nie mam problemu Plusy: -Długo grasz w Minecraft, ale ja na 1.4.8 przechodziłem pod koniec chyba 2013(jeśli dobrze pamiętam) -Na serwerze też grasz dość długo. -Pomagasz, jesteś miły. -Wiek odpowiedni. Minusy: -Na forum jesteś troszkę krótko. Nie szkodzi ja też. -Ortografia-nie ma co się rozpisywać(słabo) Ja jestem na TAK,bo czemu by nie zawsze ktoś nowy w ekipie to fajna rzecz, a ty nie jesteś taki zły . ThunderBuddys: Może co do Ciebie nie będę się wypowiadał, nie chcę rozpoczynać kolejnej kłótni, sam dobrze wiesz co masz na sumieniu
Więc czas na mnie... Plusy+ -wiek -długo grasz na c/a - długo grasz w mc - nie byłeś karany - długo grasz w w soboty - pełniłeś podobną funkcję Minusy- - podanie nieczytelne - z tego co mówił indianajones1899 dawałeś kick jak Cię ktoś zabił -kiepska interpunkcja -nie zrozumiałeś co chodzi w opisaniu twej osoby ponieważ tam się pisze gdzie mieszkasz ile masz lat, do której klasy chodzisz -nie widzę abyś pomagał jak w ogóle jesteś na serwerze - w nazwie posta napisałeś sam nik a trzeba tam było napisać Podanie Rannet a ty napisałeś: Dodałbym jeszcze, że popełniłeś błąd w punkcie nr 3 W twoim podaniu jest : A powinno być : Szczerze jestem na: Nie
@_Witek_: Nie zauważyłeś, że czas rozpoczęcia gry w meinkampf jest przekłamany? "- w nazwie posta napisałeś sam nik a trzeba tam było napisać Podanie Rannet a ty napisałeś: Rannet" Dobrze napisał, powinieneś uważniej wzór przestudiować. "-nie zrozumiałeś co chodzi w opisaniu twej osoby ponieważ tam się pisze gdzie mieszkasz ile masz lat, do której klasy chodzisz" To właśnie napisał, i to było źle (przynajmniej według mnie).