Imię: Mam na imię Mateusz. Dokładny nick w grze: mati1x1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerach przebywam od 1 godziny do 8 godzin dziennie, najbardziej przebywam na creative oraz na survivalu. Data urodzenia: 2001r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Kwiecień 2015r. Wersja 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłem karany, i nie chcem być karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem taką funkcję Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ogólnie nic, jest wszystko wporządku. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki pomocnika: Pomagać ogarniać chatu żeby nie było zamieszania/spamu, Być aktywnym na serwerze oraz na forum, Być dyspozycyjnym, Uprawnienia pomocnika: /kick nick powód - wywala gracza z serwera, /mute nick np. 10min - Wycisza gracza na 10 minut Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać, lubię ogarniać chat. Mówić wszystko ogólnie pomagać wszystkim i innym jest moją przyjemnością W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wykopać gracza minimum 2 razy potem potraktować go komendą /mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Mateusz. Urodziłem się w Zambrowie. Chodzę do klasy 6. 5 kwietnia czeka mnie sprawdzian (Wiem mam 14 lat i chodzę do 6 klasy ale to jest bardzo długa historia) Bardzo ciężko było mi to powiedzieć ponieważ się wstydze itd...) Obecnie jestem wolontariuszem i ogólnie się tym najbardziej się w to angażuję... Najbardziej co lubię to wakacje i wolność to jest dla mnie najlepsze jakie może być w moim życiu <3. Wiem że was trochę rozczarowałem ale to jest prawda Określ swoją dyspozycyjność: Jestem codziennie od godziny 15:00 do 24:00 to jest bardzo dużo w moim stażu Umotywowanie podania: Myślę że będą pozytywne rozpatrzenia mojego podania Dziękuje i pozdrawiam jeszcze raz
Dobre strony: - Wiek - nie byłeś karany - Możesz długo grać - Pełniłeś już taką funkcję Złe strony: - nie grasz długo w minecraft - Masz surowe metody rozwiązywania konfliktów Po podsumowaniu jestem na TAK
No, no... Jeżeli chodzi o podanie to widzę poprawę. Jest 100x lepsze niż wcześniejsze Niestety pewne błędy zostały. Każdy popełnia błędy, ale gdy piszesz podanie możesz zwrócić uwagę na podkreślony na czerwono wyraz i go poprawić. Na serwerze bywasz często i widać Twoje starania. Angażujesz się w życie serwera i jesteś aktywny na forum. Poza tym jesteś sympatyczną i spokojną osobą Ale czy czasem nie robisz czegoś na siłę? Życzę Ci powodzenia Ode mnie TAK
Jestem na TAK Dlaczego? Jesteś miły, często Cię widuję na serwerze jak pomagasz. Myślę, że przydałabyś się w ekipie
Jesteś miłą pomocną osobą. Widuję Cię na serwerze, widzę jak pomagsz zagubionym graczom. Nie obrażasz graczy... Takich ludzi potrzeba w ekipie ;-) Jestem na TAK
No kolego, w końcu się zdecydowałeś. Jak najbardziej TAK. Należy ci się jak psu buda, że tak powiem. Powodzenia życzę, jeszcze dodam że kolega Mateusz przykłada się bardzo do życia serwera.
A ja niestety będę na nie. Już po samym podaniu widać, że twoja znajomość polskiego jest dość... Znikoma. W grze cię widuję, pomagasz, ale bywasz denerwujący, czasem upominasz graczy bez potrzeby. No i moja kobieca intuicja podpowiada mi, że trochę oszukujesz, ale to tylko moje przeczucia. Ale żeby nie wyjść na hejtera- powinniście wszyscy robić podania przynajmniej tak dobre stylistycznie. #PisaneZTelefonu
@indianajones1899 czy mam dać dowód że mam 14Lat ??? Narazie nie dam ponieważ moja legitymacja u wychowawcy. Pozdrawiam
Napisze tak pokrótce co sądze o tobie. Nie sądzę, że masz 14 lat. Widać to m.in. po twojej ortografii i słownictwie. Krótko grasz w porównaniu do innych w minecrafta. Wg mnie jesteś bardzo dziwnie nastawiony do graczy. Pouczasz ich o byle co, co nie jest dobrym nastawieniem jak na kandydata do funkcji pomocnika.Jak napisał indianajones, masz surowe zasady rozwiązywania konfliktów. Zaciekawił mnie też fakt, w jaki sposób mając 14 lat chodzisz do 6 klasy szkoły podstawowej. Ogółem też niestety lubisz kłamać na inne osoby ;/. Niestety jestem na mocne NIE.
Ja wszystko zrozumiem, lecz nigdy nie ogarnę ludzi którzy kopiują pomysły od innych. Powiem wprost. Nie przepadam za tobą, ponieważ strasznie się wtrącasz czasem w rozmowy innych graczy, próbujesz pomóc, lecz ta twoja pomoc czasem się przeradza się w kłótnie i niepotrzebną wymianę zdań. Jest to twoje 7 podanie. Każde zostało odrzucone, a ty na siłę i na krzywy ryj próbujesz się nadal dostać do ekipy. Pomysł z wyglądem podania ściągnięty od gracza MsKornel, a treść znów tak uboga, że po prostu brak słów. Ja rozumiem chcesz być w końcu w centrum uwagi, żeby każdy cię słuchał itp, lecz odpuść sobie z tymi podaniami na jakiś czas. Jest to trochę żałosne i takim zachowaniem pokazujesz, że robisz to tylko i wyłącznie ze względu na rangę.
Podanie ładne, lecz jestem na nie ze względu na twój stan bycia Za każdym razem jak jest jakikolwiek z administratorów, piszesz strasznie dużo i bez sensu, z wrażeniem podlizania się lub przypodobania I tak jest dopóki administracja nie wyjdzie z serwera, Wazeliniarstwo to jest bardzo zły nawyk
@Creative322 Mógł nie zdać klasy :v @topic Jestem oficjalnie na nie, gracz się podlizuje, ortografia też taka na 2/10, wiek.. rozumiem, gracz jeszcze denerwuje inne osoby. To tyle ode mnie. Auf Wiedersehen.
Oczywiście, że na NIE Powody: -14 lat i podstawówka? Jeśli nie zdałeś to inna sprawa, jednak moim zdaniem takie osoby są nie potrzebne w ekipie;PP - jeśli nie kłamałeś i chodzisz do 6 klasy (swoją drogą jestem młodszy o 2 lata i też chodzę do 6 klasy) to nie raz zachowujesz się jak pierwszoklasista -twoja pomoc nieraz powoduje coś odwrotnego (np. są kłótnie na chacie) -to już Twoje któreś podanie, jakie zostało odrzucone - i dorzućmy fakt, że nieraz próbujesz się podlizywać ekipie (to jest tylko moja opinia)
Moim zdaniem Uznaję to jako Hejt Powody: 1. Nie lubicie mnie, 2. Nie pasuje wam nic, 3. Podlizywanie się zostanę już bez komentarza może że lubię Ekipe/Administracje nie znaczy że się podlizuję, też wam to się nie podoba... Tyle ode mnie pozdrawiam
Tak? A co powiesz na to? http://imgur.com/0ULBNFo Nie dość, że błąd ortograficzny to i podlizywanie się.
Tu nie ma żadnego hejtu, naucz się przyjmować krytykę za swoję lizoustwo na klate, a nie uciekać się do hejtu jako biedny poszkodowany Poczytaj inne podania, Tam nie ma słowa o "Hejcie" dlaczego ? Nie używają wazelinki
Wiesz...Ja będę na takie małe TAK na razie. Również nie sądzę że masz 14 lat ale długa historia OK. No to +