MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[propozycja] survival

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika MeTheSub, 24 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MeTheSub

MeTheSub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    więc tak na spawn jest bardzo dużo mobów które w tym miejscu lagują strasznie czasami nawet one się zacinają. i ja proponuje żeby je zmniejszyć albo przenieść np. poza spawn albo na inną mapę. serwer jest na prawdę fajny ale żeby na spawnie lagowalo no weźcie. bardzo proszę o poważne rozpatrzenie bo bardzo chce żeby wszystko chodziło płynnie (nie tylko ja ) :):):):):)

Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Myślę, że było to już kiedyś brane pod uwagę.
    Tak, czy tak, jestem jak najbardziej za :)
    Dzisiaj będąc na expiarce miałam takie lagi, że potwory wręcz latały :D Z tego co słyszałam, to nie tylko ja to widziałam.
    Dobrym pomysłem byłoby przeniesienie expiarki gdzie indziej. Byłaby to świetna okazja do zmiany jej wyglądu.

3. Alban_Jr

Alban_Jr Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak najbardziej jestem za. Przydałoby się odświeżenie serwerowej expiareczki, można by przenieść ją daleko daleko od spawn'u i zrobić specjalny /warp. Oczywiście Gabi popieram pomysł z poprawą wyglądu, mam nawet pewną koncepcję, ale pozostawmy to Administracji do rozpatrzenia(oby pozytywnego).

"Pozdrawia was tu wszystkich z Albanii farmer."

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Podczas trwania tej edycji nie są przewidziane żadne większe zmiany w konstrukcji Spawn'u.

Dziękuję za Wasze propozycje, z pewnością zostaną one wzięte pod uwagę przy planowaniu Spawn'u na Nową Edycję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę