więc tak na spawn jest bardzo dużo mobów które w tym miejscu lagują strasznie czasami nawet one się zacinają. i ja proponuje żeby je zmniejszyć albo przenieść np. poza spawn albo na inną mapę. serwer jest na prawdę fajny ale żeby na spawnie lagowalo no weźcie. bardzo proszę o poważne rozpatrzenie bo bardzo chce żeby wszystko chodziło płynnie (nie tylko ja )
Myślę, że było to już kiedyś brane pod uwagę. Tak, czy tak, jestem jak najbardziej za Dzisiaj będąc na expiarce miałam takie lagi, że potwory wręcz latały Z tego co słyszałam, to nie tylko ja to widziałam. Dobrym pomysłem byłoby przeniesienie expiarki gdzie indziej. Byłaby to świetna okazja do zmiany jej wyglądu.
Jak najbardziej jestem za. Przydałoby się odświeżenie serwerowej expiareczki, można by przenieść ją daleko daleko od spawn'u i zrobić specjalny /warp. Oczywiście Gabi popieram pomysł z poprawą wyglądu, mam nawet pewną koncepcję, ale pozostawmy to Administracji do rozpatrzenia(oby pozytywnego). "Pozdrawia was tu wszystkich z Albanii farmer."
Podczas trwania tej edycji nie są przewidziane żadne większe zmiany w konstrukcji Spawn'u. Dziękuję za Wasze propozycje, z pewnością zostaną one wzięte pod uwagę przy planowaniu Spawn'u na Nową Edycję.