Imię:Nikodem Dokładny nick w grze:nikiBAW Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W tygodniu od 1-2godz,w weekend od 2-3 czasami dłużej .Najczęściej gram na craftapple'u (sv),chyba dlatego że ten serwer pierwszy poznałem Data urodzenia:10.22.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zacząłem grać w 2014r.wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2014r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Niestety byłem kilka razy dostałem kick'a i 1 raz dostałem Bana za reklamę ale po dostaniu UB już nie robiłem więcej takich rzeczy). Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie próbowałem,zawsze chciałem być jakąś osobą typu:Admin,Mod,Pomocnik itp. ale nie wiedziałem jak :/ Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jedną rzecz,żeby po zginięciu przez gracza np.(na pvp) po pojawieniu na spawn nie było się już w walce.A tak wogóle to chyba już nie ma nic do poprawy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Uprawnienia: komenda /kick [nick] (wyrzucająca gracza z servera za:spam,obrazy innych graczy itp.) komenda /mute [nick] wyciszająca gracza,który nie się nie poprawia po ostrzeżeniach i użyciu komendy /kick. Obowiązki:Informowanie "Ekipy" o problemach-zmartwieniach graczy.Przede wszystkim Pomaganie innym graczom. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Na pewno chciałbym pomagać graczom w problemach typu:zapomniał komendy,kłótnia z innym graczem.Ale też,chciałbym zobaczyć ten serwer z innej strony.Zawsze chciałem zobaczyć jak jest być w gronie Adminów,Modów,Pomocników. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw chce dowiedzieć się oco poszło,a pózniej porozmawiać i rozwiązać problem,niestety chyba mi się nie uda rozwiązać problemu ale będę sie starał. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Chyba tak,chociaż nie wiem bo się nie pytałem nigdy nikogo . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem osobą przebojową,zwariowaną i nie będę ukrywał że dla nie których trochę tempom, oraz zadaje bardzo dużo pytań (kiedy pojawi się coś nowego) . Określ swoją dyspozycyjność:Jestem pomocną osobą,można ze mną pogadać na Skype. Umotywowanie podania:Według mnie potrzebujecie takiej osoby jak ja dlaczego???Bo według mnie,w waszej "ferajnie"jest za dużo dorosłości ! Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów [hr] mam nadzieję że się spodoba pozdrawiam wszystkich "czytelników"
To co widać na pierwszy rzut oka- podanie. Napisane jest nieestetycznie, zlewa się, a treść jest uboga. Niektóre punkty są mało rozwinięte. Pomocnik musi pomagać, nie? No właśnie. Ja z Twojej strony żadne pomocy nie widziałam, lecz Twoje zachowanie na serwerze jest bardzo dobre. I jeszcze ta Twoja zerowa aktywność na forum. Nie będę tu wymieniała reszty rzeczy. Przede wszystkim musisz zacząć pomagać. Jak masz jakieś pytania, to śmiało zgłoś się do mnie. Na dzień dzisiejszy ode mnie małe NIE PS: W temacie podania musisz zaznaczyć "Podanie" i wpisać tylko swój nick
Dobre strony: - Czas grania jest spoko - Potrafisz współpracować Złe strony: - Podanie nieczytelne - Byłeś karany - Trochę krótko grasz w minecraft Trudno mi było wybrać dobre i złe cechy twojego podania. Widać, że masz dobre chęci. Jestem neutralna
Dobra koniec, jutro piszę poradnik dotyczący BBCODE, bo te zlewanie tekstu już mnie zaczyna powoli irytować.
Wiesz, po twoim poście wyżej widać niezłą znajomość ortografii. Uwierz mi, czasem warto zajrzeć do słownika niż siedzieć grając w minecrafta 24 godziny na dobę.
Szczerze - jestem na nie. Powody napisane powyżej, a poza tym miałeś bana, co Cię automatycznie zwalnia. Jednak życzę Ci powodzenia.