A teraz czas na temat bardziej luźny. Tym razem odświeżenie tematu Goldmythmana. Ja również ostatnio bawię się w robienie obrazków z MC. Efekty mojej pracy są u mnie i u Gabi48. Cena za sygnaturkę będzie zależna od nakładu pracy, czyli od 1AC do 100AC (w skrajnych przypadkach). Prośby piszcie w komentarzach według wzoru. A wzór wygląda w ten sposób: 1. Nick premium, bądź skina jakiego używamy, oraz osoby gościnne 2. Miejsce, tło, czy coś w tym stylu 3. I opis tego co ma się tam znajdować, jakaś akcja, czy impreza. 4. Rozdzielczość końcowa (preferowany rozmiar 500x400) Skończoną sygnaturę wysyłam na PW.
Plus, jeżeli ktoś będzie chciał jakieś specjalne elementy np. pelerynę, to należy opisać to w 3. punkcie.
Mam takie jedno pytanko. Czy twoje sygnatury które robisz, one wyglądają tak jak twoja która jest pod każdym postem?
Zakładamy spółkę. W cenach w wysokosci podanych przez indiane oferuję tworzenie awatarów takich jak ja mam na forum. Tło, ułożenie trzymane w ręce przedmioty jakie chcecie na swoich avatarach zależą tylko od was. Prawdopodobnie powstanie dodatkowy temat na forum w tej sprawie. Sorry indiana, że tak wpadłem na krzywo w twój wątek
Tera ja 1.Nick Czarodziejka 2.Miejsce... Klub 3.Ehm.. Może będą wszyscy tańczyć + jeśli mogą być dodatkowe osoby to CharmingFlame oraz Spongebob (nie naciskam) 4. Rozdzielczość obojętna
1. Osoby: Nick to luckyluki. A dodatkowe osoby to cała Ekipa i Administracja. 2. Miejsce: Jakaś jadalnia coś w tym stylu. 3. Sytuacja: Niektórzy siedzą na fotelach lub stoją pod ścianą, jedzą. 4. Rozdzielczość: Najlepsza
indiana, fajny sposób zarobku. . kiedyś się zastanawiałem czyby nie skorzystać, ale znalazłem program do tego i sam se robię ale powodzenia w interesach, nie będę przeszkadzać bo nie mam zamiaru w taki sposób zarabiać powodzenia życzę (i więcej się nie wypowiem mimo że to hydepark i posty nie są tu liczone)
1. Nick skina: lola Gościnnie niech będzie Gabi48 i Kruku. 2. Niech będzie w lesie ;3 3. Niech wszyscy siedzą przy ognisku ^^ 4. To mi obojętne ;3