MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Event "Mega Labirynt"

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika YourNightmareee, 24 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.
    Zainspirowany loteriami i różnymi fajnymi akcjami tego typu na serwerze Survival, mam dla was, coś specjalnego. Event "Mega Labirynt"
    Co to będzie i na czym będzie polegało?
    Będzie to ogromny labirynt wielkości ok.2-3 działek. Zadaniem gracza będzie przejść go czyli dotrzeć do mety.
    Jakie są nagrody?
    Pula jaką otrzymałem w ramach dotacji od graczy to 60 000 AC. Według mnie to ogromna ilość. Jednak każdy coś wygra, bo postaramy się podzielić tą kwotę w miarę równo wg miejsca które gracz zajmie.
    Jak wam pomóc?
    Potrzebujemy budowniczych, budowa takiego terenu to ogromny wysiłek. Kopanie stone'a itd. zajmuje długie godziny. Więc świeża dostawa stone'a mile widziana. Ponadto przyda sie redstone lepkie tłoki, zwykłe tłoki, dispensery.
    Jak będzie wyglądać rozgrywka?
    Dokładny plan jeszcze znany nie jest, ale wiadomo, że będzie to ogromny labirynt z dużą ilością pułapek,parkoura itd.
    Kiedy to wszystko będzie?!
    Wszystko zależy od naszych chęci i ilości osób budujących. W obecnym tempie wynosi ono ok. 2 tygodnie.

Bądźcie czujni i obserwujcie chat a dowiecie się więcej!
    Pozdrawiam, Creative322

Reklama
  2. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hej, creative ja się zgłaszam do budowania :D co mam zrobić żeby pomóc?

3. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Puki co prace trwająna na wybudowaniu podłogi, dlatego olbrzymia ilość Kamienia jest potrzebnam, to jest takie jakby kryterium

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Creepez, ja mam około 3 durze skrzynki kamienia. Skontaktuj się ze mną na mc.
    Mogę ci dać :)

5. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę