Znudziła ci się "twarzyczka" twojej postaci w avatarze na forum, ale nie umiesz zrobić innego obrazka? Chcesz mieć coś wyjątkowego związanego z mc? Sprawa jest prosta. Oferuję swoje usługi w zakresie tworzenia avatarów. Przykładem takiego avatara jest ten, który mam ustawiony teraz na forum. Ceny oscylują między 1AC a 100AC w przypadku jakichś bardziej zaawansowanych efektów lub potrzeby włożenia większej pracy w stworzenie obrazka. Za każde wykonane zamówienie oczekuję +1 Reputacji na forum Zamówienia proszę składać w odpowiedziach do tego wątku. Wzór też wstawię, a co! 1. Nick w grze lub nick skina którego używasz na serwerze. 2. Napisz w jakiej pozycji chciałbyś by stała twoja postać (np. Bojowa, wesoła, smutna, władcza, zwycięska itp.) Preferuję dokładniejsze opisy. 3. Dobierz tło. Może to być dowolny obraz z mc. Najlepiej taki, by zdawało się, że postać w tym otoczeniu faktycznie stoi. Mam przygotowany obraz spawn na CA w razie potrzeby. Gotowe avatary przesyłam na PW forum. Zapraszam do składania zamówień : )