MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_DarkGirl_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _DarkGirl_, 25 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mam na imię Dominika.

Dokładny nick w grze: _DarkGirl_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam wtedy, kiedy mam czas. Najczęściej można mnie znaleźć na survivalu, jednak czasem bywam i na innych trybach.

Data urodzenia: Urodziłam się 1 lipca 2004 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w Minecraft w grudniu 2014 roku, lecz nie pamiętam, która była wtedy wersja.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na C/A bodajże 16 lutego tego roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana ani na serwerze, ani na forum. :)

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Byłam kiedyś pomocnikiem na pewnym serwerze, jednak ten serwer już upadł.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że niczego nie trzeba zmieniać. Serwer ten jest bardzo rozbudowany, i nie potrzebuje zmian.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend:
    - /kick - Wyrzuca gracza
    - /mute - Wycisza gracza na określony czas
    Pomocnik musi:
    - Być dyspozycyjny;
    - Pomagać graczom;
    - Być aktywny na forum;
    - Wyrzucać/upominać/wyciszać gracza za nieodpowiednie zachowanie;
    - Zgłaszać wszelkie bugi do administracji

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jest wiele powodów, dla których chciałabym zostać pomocnikiem. Głównie dlatego, żeby "pomagać". Jest to komiczne wyrażenie, jednak prawdziwe.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będzie to zależało od sytuacji. Będę potrzebowała zeznań graczy bądź dowodu w postaci screenu. Jeśli będzie chodziło o "małe" sprawy, będę próbować rozwiązać problem.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, oczywiście :)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Dominika, mam 11 lat i jestem z małego miasta nieopodal Warszawy. Lubię oglądać telewizję, grać w gry, czytać książki oraz jeździć na moim rowerze. Moim ulubionym przedmiotem jest WF, jednak lubię też Angielski oraz plastykę. Potrafię tworzyć gry, jednak mało zaawansowane. Mam w domu trzy psy, z czego jeden to labrador, a dwa to mieszańce. Nie mam ulubionego koloru, ulubionej rasy psa, czy ulubionej muzyki. Lubię programy przygodowe, lub naukowe. Dobrze się uczę, chodź często gram na laptopie.

Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze wykonuję powierzone mi zadania, chyba że sięgają one poza moje możliwości.

Umotywowanie podania: Myślę, że mogłabym się przydać w ekipie. Często jestem na serwerze, jestem miła i pomocna :)

Reklama
  2. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Fajne poda
    Na tak:
    - fajne podanie
    - Nie byłaś karana
    - Pełniłeś taką funkcję
    - Czas grania w minecraft
    Na nie:
    - Krótko tutaj grasz
    - nie podałaśnie czasu grania

Po podsumowaniu jestem neutralna ;)
    (według mnie za krótko grasz)
    - Ktotko

3. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie bardzo ładne- odpowiednia długość, brak błędów i bardzo ładny wygląd ogólny.
    Na serwerze Twoje zachowanie jest bardzo dobre- nigdy nie zauważyłam czegoś niepokojącego :) Poza tym nie ma osoby, która Cię nie lubi. Jesteś bardzo sympatyczna i kulturalna.
    I to co najważniejsze- pomagasz i się do tego przykładasz. Chociaż ostatnio zauważyłam, że miałaś krótką przerwę w grze.
    Jesteś aktywna na forum i angażujesz się w życie serwera. Tylko ciągle jest taka mała przeszkoda- staż, lecz bardzo dużo wiesz.
    Podsumowując- ode mnie TAK :)

4. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jak na ten wiek, brak błędów ortograficznych to jest ewenement

Jestem za !

5. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Fajne poda
    Na tak:
    - fajne podanie
    - Nie byłaś karana
    - Pełniłeś taką funkcję
    - Czas grania w minecraft
    Na nie:
    - Krótko tutaj grasz
    - nie podałaśnie czasu grania

Po podsumowaniu jestem neutralna ;)
    (według mnie za krótko grasz)
    - Ktotko

6. _kriss_

_kriss_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pomagasz, jesteś kulturalna, miła i jak na ten wiek bardzo dobrze potrafisz obsługiwać się ortografią.

Jak najbardziej na TAK

7. __Panstachu321__

__Panstachu321__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jesteś miła i pomocna.

Jestem na TAK!!

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę