ThreeEyedMaster Ekipa / Administracja TS Pomiędzy 21:00 2016.03.24 - 18:26 2016.03.25 Co to ma być ? Albo jesteśmy profesjonalistami i dajemy dostęp do permisji odpowiedzialnym osobom, albo jesteśmy bandą śmieszków rodem z gimbazy. Żądam znalezienia winnych i przykładnego ukarania. Czuję się znieważony.
Rangi, które wydawały mi się u Ciebie obce (Dziewczyna, CS 1.6, Kaczuszka, Zboczuszek) zostały usunięte. Znalezienie winnego pozostawiam Administracji, gdyż ja nie jestem wstanie tego zrobić, ze względu na brak permisji. //Myślę iż można zamknąć. Gracze nie będą się nie potrzebnie wypowiadać, a Administracja ma uprawnienia do dodawania komentarzy do zamkniętych wątków.
Domyślam się jaki jest powód posiadania przez ciebie takich rang. Prawdopodobnie przez pomyłkę zostały ci one nadane przeze mnie, a znów zabrakło mojej randze możliwości do ich zabrania. Dopiero Yumi miała odpowiednie uprawnienia do usunięcia rzeczonych ikonek. Chciałbym cię tutaj z góry przeprosić za zaistniałą sytuację, poinformować o usunięciu TYCH rang i zapewnić, że w przyszłości dołożę wszelkich starań, aby podobne pomyłki z mojej strony nie miały miejsca. Pozdrawiam, Kruku