MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] Ekipa / Administracja TS

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika ThreeEyedMaster, 25 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    ThreeEyedMaster
    Ekipa / Administracja TS
    Pomiędzy 21:00 2016.03.24 - 18:26 2016.03.25

Co to ma być ? Albo jesteśmy profesjonalistami i dajemy dostęp do permisji odpowiedzialnym osobom, albo jesteśmy bandą śmieszków rodem z gimbazy. Żądam znalezienia winnych i przykładnego ukarania. Czuję się znieważony.

Reklama
  2. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Rangi, które wydawały mi się u Ciebie obce (Dziewczyna, CS 1.6, Kaczuszka, Zboczuszek) zostały usunięte. Znalezienie winnego pozostawiam Administracji, gdyż ja nie jestem wstanie tego zrobić, ze względu na brak permisji.

//Myślę iż można zamknąć. Gracze nie będą się nie potrzebnie wypowiadać, a Administracja ma uprawnienia do dodawania komentarzy do zamkniętych wątków.

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Domyślam się jaki jest powód posiadania przez ciebie takich rang. Prawdopodobnie przez pomyłkę zostały ci one nadane przeze mnie, a znów zabrakło mojej randze możliwości do ich zabrania. Dopiero Yumi miała odpowiednie uprawnienia do usunięcia rzeczonych ikonek.

Chciałbym cię tutaj z góry przeprosić za zaistniałą sytuację, poinformować o usunięciu TYCH rang i zapewnić, że w przyszłości dołożę wszelkich starań, aby podobne pomyłki z mojej strony nie miały miejsca.

Pozdrawiam,
    Kruku

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Three, przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Proszę o kontakt na Teamspeaku.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę