Imię: Mam na imię Dominika. Dokładny nick w grze: _DarkGirl_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam wtedy, kiedy mam czas. Najczęściej można mnie znaleźć na survivalu, jednak czasem bywam i na innych trybach. Data urodzenia: Urodziłam się 1 lipca 2004 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w Minecraft w grudniu 2014 roku, lecz nie pamiętam, która była wtedy wersja. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na C/A bodajże 16 lutego tego roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana ani na serwerze, ani na forum. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Byłam kiedyś pomocnikiem na pewnym serwerze, jednak ten serwer już upadł. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że niczego nie trzeba zmieniać. Serwer ten jest bardzo rozbudowany, i nie potrzebuje zmian. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend: - /kick - Wyrzuca gracza - /mute - Wycisza gracza na określony czas Pomocnik musi: - Być dyspozycyjny; - Pomagać graczom; - Być aktywny na forum; - Wyrzucać/upominać/wyciszać gracza za nieodpowiednie zachowanie; - Zgłaszać wszelkie bugi do administracji Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jest wiele powodów, dla których chciałabym zostać pomocnikiem. Głównie dlatego, żeby "pomagać". Jest to komiczne wyrażenie, jednak prawdziwe. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będzie to zależało od sytuacji. Będę potrzebowała zeznań graczy bądź dowodu w postaci screenu. Jeśli będzie chodziło o "małe" sprawy, będę próbować rozwiązać problem. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, oczywiście Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Dominika, mam 11 lat i jestem z małego miasta nieopodal Warszawy. Lubię oglądać telewizję, grać w gry, czytać książki oraz jeździć na moim rowerze. Moim ulubionym przedmiotem jest WF, jednak lubię też Angielski oraz plastykę. Potrafię tworzyć gry, jednak mało zaawansowane. Mam w domu trzy psy, z czego jeden to labrador, a dwa to mieszańce. Nie mam ulubionego koloru, ulubionej rasy psa, czy ulubionej muzyki. Lubię programy przygodowe, lub naukowe. Dobrze się uczę, chodź często gram na laptopie. Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze wykonuję powierzone mi zadania, chyba że sięgają one poza moje możliwości. Umotywowanie podania: Myślę, że mogłabym się przydać w ekipie. Często jestem na serwerze, jestem miła i pomocna
Fajne poda Na tak: - fajne podanie - Nie byłaś karana - Pełniłeś taką funkcję - Czas grania w minecraft Na nie: - Krótko tutaj grasz - nie podałaśnie czasu grania Po podsumowaniu jestem neutralna (według mnie za krótko grasz) - Ktotko
Podanie bardzo ładne- odpowiednia długość, brak błędów i bardzo ładny wygląd ogólny. Na serwerze Twoje zachowanie jest bardzo dobre- nigdy nie zauważyłam czegoś niepokojącego Poza tym nie ma osoby, która Cię nie lubi. Jesteś bardzo sympatyczna i kulturalna. I to co najważniejsze- pomagasz i się do tego przykładasz. Chociaż ostatnio zauważyłam, że miałaś krótką przerwę w grze. Jesteś aktywna na forum i angażujesz się w życie serwera. Tylko ciągle jest taka mała przeszkoda- staż, lecz bardzo dużo wiesz. Podsumowując- ode mnie TAK
Fajne poda Na tak: - fajne podanie - Nie byłaś karana - Pełniłeś taką funkcję - Czas grania w minecraft Na nie: - Krótko tutaj grasz - nie podałaśnie czasu grania Po podsumowaniu jestem neutralna (według mnie za krótko grasz) - Ktotko
Pomagasz, jesteś kulturalna, miła i jak na ten wiek bardzo dobrze potrafisz obsługiwać się ortografią. Jak najbardziej na TAK