Imię: Adela/Ada Dokładny nick w grze: adeluna7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 1-3h, najchętniej gram na serwerze Creative Data urodzenia: 03.04.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w minecraft pod koniec roku 2013, a wersji nie jestem pewna Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 1 roku, pół roku temu bardziej się CraftApple interesuję Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, ale miałam swoje 2 serwery na których grali znajomi Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie nie trzeba nic zmieniać. Jest to fajny serwer, i według mnie nie potrzeba żadnych poprawek Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Powinien informować osoby z wyższą rangą od siebie o wszelkich bugach, lagach - Powinien ogarniać czat - informować graczy o ich nieodpowiednim zachowaniu Komendy pomocnika: - /kick [nick] - wyrzuca gracza z serwera - /mute [nick] np. 7h, 20 min - wycisza gracza na daną ilość czasu Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać. Cieszy mnie pomaganie innym ludziom, nawet jeżeli nie czerpię z tego korzyści. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z obiema stronami sporu. Spróbuję dotrzeć do sedna sprawy. Dowiaduję się o co poszło, jeżeli któraś ze stron sporu ponosi odpowiedzialność, odpowiednio ją ukaram (kickiem) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Ja uważam, że tak ale nie jestem pewna. To wszystko zależy od ludzi na jakich trafię Opisz swoją osobę: Nazywam się Adela (lub Ada) i chodzę do klasy 6. Ogólnie jestem miła i spokojna, ale jeżeli jakaś osoba mnie zdenerwuje (rzadko to się zdarza) potrafię wybuchnąć. Moim głównym zainteresowaniem jest czytanie książek fantasy. Mam sporo kolegów i koleżanek. Moje motto brzmi: "Nie ważne że mi jest źle. Ważne ,że innym jest dobrze" Określ swoją dyspozycyjność: Kiedy jestem na serwerze prawie natychmiast odpowiadam na zadane pytania. Można się ze mną skontaktować poprzez skype. Dostępna jestem prawie we wszystkie dni (czasami mogę nie być obecna na serwerze w poniedziałki i środy) Umotywowanie podania: Myślę, że pasuję na to stanowisko, chociażby z powodu możliwości pomagania innym, co bardzo cenię.
Podanie dość ubogie, lecz fajne. Powiem szczerze, że pierwszy raz ucieszyło mnie podanie tak prosto napisane. Jedynie co to zawsze na końcu zdania dawaj kropki [.], ponieważ warto by nie robić w takim wieku już błędów interpunkcyjnych. Życzę powodzenia.
Interpunkcja słaba, jednak to normalne. Każdy popełnia błędy, czasem nawet trzynastolatek Podanie trochę się zlewa (pytania z odpowiedziami) jednak sądzę, że jesteś miłą osobą. Wiek jest odpowiedni, długo grasz na serwerze. Nigdy nie byłaś karana. Jak na razie jestem na TAK (przepraszam za wszelkie bledy, ponieważ pisze z telefonu)
mcube2 rozumiem, że pytania się zlewają z odpowiedziami, ale chyba nie to jest najważniejsze. Według mnie, nawet jeżeli podanie jest zlewające, to najważniejsza jest treść, czyż nie?