Imię: Dokładny nick w grze: shoga Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-5 h dziennie na sv i cv Data urodzenia:25.07.1993r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: daty nie pamiętam ale gdzieś w 2012r na 1.4 grałem Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: z rok będzie od lutego 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: jestem współwłaścicielem serwera +60 os. wersja 1.9 Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: w sumie to nic prócz tego, że wyzbywa się ekipy bez powodu gdzie wszystko było zgłoszone Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma pomagać! przede wszystkim graczom! jest również odpowiedzialny za porządek na czacie. ma obowiązek informowania graczy wyższą rangą o problemach technicznych, problemach z graczami. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: pełniłem tą funkcję na tym serwerze i została mi zabrana z powodu dłuższej nieobecności. Ludzie mnie tutaj znają z tego że jestem bardzo pomocny i zawsze sprawiedliwie rozwiązywałem konflikty W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: po pierwsze rozmową z graczami. jeśli to nie pomaga staram się dotrzeć do źródła konfliktu i dyplomatycznie je rozstrzygnąć. oczywiście mając na uwadze, to że młodzież lubi kłamać na swoją korzyść. Problem jest zawsze tylko jeden. z pieniędzmi. raczej nie "kickać" i nie obrażać bo może zwiększyć to problemy! Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: JAK NAJBARDZIEJ!!! z tego jestem znany. gram i współpracuje z ludźmi od początku Opisz swoją osobę: Mam na imię Kewin. W lipcu tego roku kończę 23 lata (starość nie radość). pracuje jako Przedstawiciel handlowy w branży telekomunikacyjnej (Światłowody) gdzie zajmuje się sprzedażą usług na internet, TV i telefon praca mnie wciąga i dlatego pracuje dość ciężko... od poniedziałku do piątku w godzinach 9-19/20 z przerwą na obiadek interesuje się również militariami. Jestem Dowódcą 76 Przemyskiej Drużyny Taktycznej "ZWIAD", która od kwietnia zostanie przeformowana w stowarzyszenie za moją inicjatywą i oczywiście to co najważniejsze! GITARA!!! Określ swoją dyspozycyjność: codziennie w godzinach wieczornych i nocnych. Umotywowanie podania: Znacie mnie zawsze zwarty i gotowy mimo tego, że jestem współwłaścicielem serwera to chciałbym również grać z wami i pomagać bo jednak troche tym Pomocnikiem byłem oczywiście na koniec oficjalna formułka: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z Poważaniem Kewin "shoga" Małogoski
Powiem tak: od twojego podania oczy mnie bolą. Ale przejdźmy do podania + wiek + długo grasz na CA + Pełniłeś taką funkcję (niezbyt podobną ale co tam) + dłunie asz w minkroft - nie podałeś komend pomocnika. (wiem, że je znasz, ale powinny tu być) - Ta zieleń... Razi w oczy Po podsumowaniu jestem neutralna, głównie z powodu tego, że byłeś (o ile dobrze zrozumiałam) na tym serwerze pomocnikiem, a regulamin mówi, że osoba która była pomocnikiem na tym serwerze po zrezygnowanie z rangi nie może jeszcze raz jej dostać, czy jakoś tak xD POWODZENIA
Definitywnie nie. Parę minut temu pojawił się na creative, rzucił niepodpisaną książkę z reklamą na spawn i uciekł. A taki dobry ludź z niego był...
hmmm... ja? książkę?? yyy... na kiego mam robić coś takiego?? to, że byłem na tym serwie wtedy to spoko... po za tym ktoś rzucał wtedy potki niewidki i latał koło mnie... tak więc sorka ale nie próbuj wkopywać ludzi nie mając dowodów... bo ja też mogę powiedzieć różne rzeczy na tym serwie, a nie pisze bo nie mam dowodów!!! tak? charming pamiętaj że nigdy nie byłem hipokrytą a wręcz jestem przeciwny takim rzeczom... to, to że znajduje się tam taka książka to nie wiem... pamiętajmy że mam kilkoro wrogów na serwie po ostatniej akcji... tak? za to, że ktoś rzucił szczerymi postami nie możecie mnie karać... Hipokryzja? nie do mnie takie rzeczy! zważ na to, że nie pasuje to raczej do mnie... Problem do serwera, na którym jestem współwłaścicielem? to wasza sprawa... ilu ludzi tyle zdań zawsze tak było... hmmm... co jeszcze? charming... znasz mnie... ja to ja... nawet już nie liczę na tą rangę bo jednak przez współpracę z Panem "A" wiele osób wyleciało z ekipy a mi się z nim bdb współpracuje bo jednak DUŻO się nauczyłem... Reklama? chcecie to dajcie bana... ja się nie przyznaję... i póki nie zobaczę dowodów to, że to ja to nie dam się takiej akcji... tak BTW... charming... pamiętaj, że ja zawsze używam /who i patrze kto jest ze znajomych... a Ciebie tam nie widziałem... Tyle ode mnie... sądzę, że i tak mnie nie przyjmiecie znów więc takie słowa końcowe... Three... Z Tobą zawsze śmiechawa i zabawa leciała... mam nadzieję że szybko wskoczysz wyżej Adsone... Co było to było... ale jednak ten serwer działa dłużej niż nasz... A pomocnikiem chciałem zostać bo jednak wchodzę do was i widzę co się dzieje... netykieta goni netykietę... a dzieeciaki są rozpuszczone... a ja do nich zawsze miałem podejście... także tego... Pozdrawiam Kewin "shoga"
Ja jestem na NIE. Jesteś fajnym kolegą, ale drugiej szansy bym Ci nie dała. Przebywam bardzo często na serwerze (nie tylko na moim nicku), a Ciebie rzadko widzę. Lubisz wywoływać spiny w grze oraz forum. Podanie brzydkie. Napisane na "odpieprz" że tak powiem. Kolor po prostu wyżera oczy i straszliwie trudno się to czyta, w szczególności osobom z wadą wzroku, np. mi. Prócz tego, że estetyka nawala zdania są poskładane na poziomie przedszkolaka albo wcale ich nie ma. A z tego co wiem podanie jest składane, bo Albercik wyrzucił z serwera
Twoje podanie jest napisane rażącym kolorem dla moich oczu, po za tym jest wszystko ok. Jestem na TAK [attachment=852]
Jestem na nie podanie brzydkie. Wiesz co idz se do alberta i nie zawracaj nikomu głowy. [hr] Sorry ale poniosło mnie kurde spać nie moge za dużo kawy xd. Zresztą jak sie pije kawe z 5 łyżeczek to tak jest heh.