Wczoraj czyli bodajże 29 marca serwer wyłączył się na pewien okres czasu. Po tym zdarzeniu znikło mi 14 koxów. Co mam z tym zrobić?
Śpieszę z wyjaśnieniem: Serwery zostały wyłączone, najprawdopodobniej z powodu przeciążenia wywołanego atakami dDOS na nasz serwer. Możesz ubiegać się o zwrot przedmiotów, TYLKO w przypadku gdy spełnione zostaną wszystkie poniższe kryteria: 1. Przedmioty zostały utracone, ponieważ byłeś w trakcie walki, a serwer nagle się wyłączył. 2. Serwery zostały wyłączone umyślnie, tylko i wyłącznie przy udziale administracji, bez uprzedniego ostrzeżenia pozwalającego na zakończenie walki. Jeżeli wszystkie kryteria tego zdarzenia NIE zostały spełnione, stosowany jest zapis regulaminu mówiący:
Dokładny termin nigdy nie jest znany, jednak jestem pewien, że jak tylko Admini stwierdzą, że zwrot się należy, twoje itemi wrócą do ciebie. Przydało by się też gdybyś w jakiś sposób udowodnił, że posiadałeś te 14 koxów. Zrzut Ekranu/nagranie. W innym przypadku niestety, ale nie odzyskasz tego co utraciłeś