Witojcie, gram tu od 2013 roku, moje dawne nicki to vexen13 and OskarekPolak, teraz gram na nicku Polaczekk. Piszę tu, abyście mnie lepiej poznali i rozwiążę ten trudny wzór na zapoznanie się. Więc lets goł. Jak masz na drugie imię? Janusz :v Twoja ksywka ? Mors Ile centymetrów mierzysz? Dużo xD Jaki masz numer buta? 40 Jaki masz znak zodiaku? Rak Wierzysz w horoskopy? Nołp Wklej zdjęcie! A dasz mi ciastko? Jesteś praworęczny czy leworęczny? Prawo Czego nie lubisz robić? Prac domowych Co lubisz najbardziej jeść? Dewolaje, Pizze Czego najbardziej nie lubisz jeść? Chyba ni ma takiego czeguś Jaki jest twój ulubiony owoc? Borówki Amerykańskie Jakiego warzywa nie lubisz? Ni ma Jakiej czekolady nie lubisz? Z rodzynkami Co najczęściej jesz na śniadanie? Płatki Co najczęściej jesz na kolację? Kolacje Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Kiedyś tam.. :v W jakim stylu się ubierasz? W swoim Jaki masz kolor włosów? Czarny Jakiej długości są twoje włosy? Krótkie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste Wolisz brunetki czy blondynki? Brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? Brązowe Lubisz zwierzęta? Yes Masz zwierze? Oczywiście, sukę, właśnie dzisiaj urodziła 6 szczeniąt :> Masz chłopaka/dziewczynę? Nołp #Forever #Alone Lubisz mnie? Nie Dlaczego? Bo, ni xD Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Kot wie Co byś mi teraz powiedział? Allah Akbar Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Masz kozę? Kiedy masz imieniny? 3 lutego Masz telefon domowy? Nołp Masz rodzeństwo? Yes, 3 dorosłe siostry Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Natalia Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Ni mum, ni jestem gejem :E Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Ni mum Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Ni mum Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Ni mum Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Sasha Grey Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Ni mum Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Ni mum Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Justin Bieber - Baby Jaką słuchasz muzykę? Hip hop, pop, murzyńskie rapsy Jakie jest twoje ulubione drzewo? Czarne Jaki jest twój ulubiony film? Ratatuj Jaki jest twój ulubiony serial? Trudne Sprawy, Dlaczego Ja, Szkoła, Szpital, Ukryta Prawda, Zdrady, Dzień, który zmienił moje życie, Małolaty. Czy lubisz śpiewać? Nołp Czy lubisz tańczyć? Nołp Czy lubisz rysować? Maybe Ulubiony gadżet? Nie napisze, bo wyjdę na zboka xD Ulubiona strona internetowa? Nie napiszę, bo dostanę banicje :E Ulubiony program telewizyjny? Polsat Jaki jest twój ulubiony sport? Kolarstwo Uprawiasz jakiś sport? Nułp Ulubione przysłowie? Aj not hef Czego nigdy byś nie zrobił? Hm.. Ni mam pomysłu Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Bym dał 1k Infiemu, aby dokupił ram na serwa, kupiłbym jakieś gadżetu do kompa, jakieś gry.. Co byś zmienił na świecie? Zabroniłbym dzieciom (6-13) korzystać z neta. Całkowicie :v Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Nigdy nie próbowałem. Na jakich instrumentach umiesz grać? - Wierzysz w prawdziwą miłość? Oczywiście. Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? RMF FM Czy umiesz pływać? Trochę.. Jakie lody najbardziej lubisz? Wodne Lubisz długo spać? Aj dont noł Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Ni puwiem Jaki obcy język znasz? Rosyjski, Czeski, Angielski, Niemiecki, Napisz coś w tym języku Cyka Blayt, Mam rad boruvky, Im good in scripting, Auf Wiedersehn Co to znaczy? **** *****, Uwielbiam borówki, Jestem dobry w skryptowaniu, Do widzenia. Jeździsz na rowerze? Yes Jeździsz na rolkach? Nołp Jeździsz na hulajnodze? Nu Jeździsz na deskorolce? Nu Ulubione miejsce wakacyjne? Morze Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Dożywotni zapas żarcia, picia. :v Lubisz chodzić do kina? Yes Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Ju nie pamiętam xv Czy lubisz czytać książki? Nołp Jaka książka jest twoją ulubioną książką? - Jaka jest twoja ulubiona bajka? Teletubisie Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Ni mum Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Antyterrorystą Jakie masz hobby? Informatyka O czym marzysz? O wspaniałej dziewczynie :v Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Piesio, Komp, me fikcyjne państwo ZM w CA :E Wymień 4swoje wady. Wkurzam ludzi :v, wada mowy, nieśmiałość, jestem bardzo wrażliwy. Wymień 4 swoje zalety. Umiem ortografia, interpunkcje też, Co cię denerwuje? Dzieci i ich ortografia. Czego się boisz? Pająków i ćmy Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Zima Jaki jest twój ulubiony numer? 6 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? Ni ma takiego :>