MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie. _Gabrysia_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Gabrysia_, 30 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Gabrysia_

_Gabrysia_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Gabriela

Dokładny nick w grze: _Gabrysia_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Codziennie w grze przebywam 4/5 godzin. Najchętniej na serwerach Creative.

Data urodzenia: 10.05.2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Data: 12.04.2013
    Wersja: Minecraft 1.5.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2014

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na forum nigdy, na serwerze było pare kicków ale przepraszałam ;)

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak byłam pomocnikiem w serwerze Minecraft 1.5.2

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ogólnie to nic. Wszystko jest w porządku :)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym pomóc, lubię pomagać. Wiem że napewno sobie poradzę na stanowisku pomocnika :D

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spokojna rozmowa, uspokojenie graczy. Jeżeli to nie pomoże /kick lub /mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam taką umiejętność. Tak jak pisałam wcześniej "Wiem, że napewno poradzę sobie na stanowisku pomocnika"

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:

Nazywam się Gabrysia, mam prawie 15 lat. W szkole mówią na mnie "Duża" ;) Chodzę do 2 gimnazjum. Kocham zwierzęta, są moimi przyjaciółmi :) BArdzo, bardzo lubię pomagać innym. Moja ulubiona potrawa to Pierś z kurczaka UWIELBIAM :) Granie w Minecrafta to moja pasja, KOCHAM TĄ GRE <3 Nie lubię kiedy ludzie mnie przezywają, to jest najgorsze. Kocham nauke, książki, moja średnia w tamtym roku to 5.5. Za tą średnią moi rodzice się ucieszyli i kupili mi książkę o Minecraft.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji każdego dnia, od godziny 14 do 18/19, Zależy....

Umotywowanie podania: Jestem pomocną dziewczyną. Chciałabym zostać pomocnikiem i pomagać graczom a zwłaszcza Moderatorom :)
    Pozdrawiam Wszystkich ;)
    Gabrysia :)

Reklama
  2. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Polecam poczytać: http://craftapple.pl/forum/thread-6469.html

Stwierdzasz, że zaczęłaś grać od czerwca 2014 a dopiero dzisiaj założyłaś konto na forum?

3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Punkt "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:" to perfidna kopia, i to jeszcze z tematu opisującego rangę.
    Co do twojego czasu gry, dzisiaj chyba pierwszy raz widzę, żebyś się na chacie udzielała, a i tak nie w sprawach pomocy innym graczom.
    Ponownie, punkt "Opisz swoją osobę:" opisuje twoje zainteresowania itp., a nie twoje cechy.
    Jak wszyscy inni, lubisz pomagać, jesteś pomocna, złe sytuacje rozwiązane pokojowo, rozmową. Może trochę szczerości, oryginalności?
    Co do punktu uzasadniającego twoje podanie, pomagać można i bez rangi.
    Pojawiają się drobne błędy interpunkcyjne, ortograficzne i fleksyjne (jeśli dobrze pamiętam określenie ;p).

Jestem na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę