1.Nick z gry:JanuszPawlacz 2.Data otrzymania bana:03.30.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Nie mam pojecia, rzekomo mialem stac afka lewitujac nad morzem lawy. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Nie mam pojecia o co chodzi , nic takiego nie zrobilem, pewnie bylo to spowodowane bugami servera w ostatnim czasie bo innego wytlumaczenia nie ma. Chyba ze ktos sobie robi ze mnie zarty.
RE: JanuszPawlacz unban Mogłeś mieć jakiegoś moda lub innego typu rzeczy. Ale przyznam że to mogły być bugi, ponieważ ostatnio serwer nie radzi sobie z ogromem graczy, którzy chcą sobie pograć na serwerze. Ja nie widziałem zdarzenia więc pozostane : NEUTRALNY
RE: JanuszPawlacz unban Bugi? Unoszenie się nad lawą to bugi? Ja rozumiem zacięło cię na schodkach/półpłytkach i wygląda jak fly ok można powiedzieć że to bug, ale nad samym środkiem lawy? Wytłumaczcie mi tą magię.
RE: JanuszPawlacz unban Nie to, że się wtrącam w te zamieszanie, ale możliwe, że silnik Beta Spigot 1.9 (Bo tylko takie teraz są) akceptuje skrót zamrożenia postaci i gość (Pawlacz) mógł przez przypadek sam włączyć ten skrót. O skrócie tym więcej tutaj w moim poradniku: [Poradnik] Skróty klawiszowe klienta Minecraft o których nawet nie wiedziałeś! Ale sama wybierz Kasiu, czy zaliczysz to jako bug - zawieszenie postaci, czy jako cheat fly. Pozdrawiam, Gold! 8)p PS: Oświadczam, że nie jestem pewny swojego zdania co do tego skrótu klawiszowego najlepiej sami go przetestujecie, w netherze.
RE: JanuszPawlacz unban Nie chcę, żeby wyszło, że jestem czepialski, ale prośba bez wzoru nie będzie rozpatrywana, więc popraw prefix.
RE: JanuszPawlacz unban Wiecie, czytając posty które piszecie, można zauważyć, że robicie niezłą z tego aferę, bo ktoś sobie latał w endzie. Przyczyn może być dużo, lecz jedno mnie zastanawia. Idąc sobie przez nether zobaczyłem gracza który latał. No przepraszam bardzo, ale to mnie trochę zastanawia. Po drugie ten ss jest trochę dziwny, bo kto by siedział nad lawą nieruchomy w dodatku na "fly" który na serwerze nie działa? Wiecie, nie chce być wścibski, lecz mi to wygląda na fotoshop.
RE: JanuszPawlacz unban Fotoshop?! Fotoshop to na pewno nie jest. Komu chciałoby się robić w FShopie cień nicku nakryty na lawe? Przecież to by zajęło 4 dni. A te SSy są dwa. Wątpię, żeby dla Rotmistrza chciało się robić takie balangi, no chyba, że gość porządnie mu podpadł. Zresztą co ja gadam... To nie jest fotoshop.
Przyznam, że ciężko jest stwierdzić po tych zdjęciach czy JanuszPawlacz ma cheaty, ale gdyby nie stał w jednym punkcie nad oceanem lawy, nie podejrzewałbym go wcale i sprawy by nie było. Jednakże z braku dowodów (np. filmu) oczyszczam podejrzanego ze wszystkich zarzutów. Odbanowany Ale trafiasz na listę osób otoczonych szczególną uwagą.