MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] MrMycha

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika ||ThunderBuddys||, 30 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nick z gry:
    MrMycha
    Data otrzymania bana:
    29 stycznia 2016 roku.
    Sytuacja oraz powód otrzymania bana:
    Xrey/multi​

Dlaczego miałbyś dostać UB?

Może to głupio zabrzmi, ale chciałbym wrócić do mojego poprzedniego nicku. Dlaczego? Może wyda się to dziecinne, lecz tęsknie za tą myszką. Wiem, że zawiniłem i w pełni się zgadzam z otrzymaną karą, lecz chciałbym dostać tę szansę zagrania jeszcze na tamtym nicku.
    Pewnie teraz niektórzy pomyślą, że mam tam itemy, dlatego chcę odzyskać konto, otóż nie. Nie mam tam żadnych surowców czy innych budowli, a nawet jeśli by coś się znalazło to oddam to biednym, bo jestem już wystarczająco "bogaty".
    Przypuszczam, że wiele osób z was powie, że miałem dużo banów za wspomagacze, nie zasługujesz na UB. Rozumiem.
    Możecie nawet spamić pod tym wątkiem, bo w pełni przyznaję się do tych czynów i one byli realizowane w celach "zarobkowych".
    Proszę o tą szansę, ponieważ chcę odzyskać tę małą, słodką myszkę, by zagrać jeszcze na tamtym nicku.​

Reklama
  2. Enderdragon122

Enderdragon122 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Ej ale wiesz co wkurza mnie to jak ty sie tak nad soba rozczulasz jestes facet to przyjmij to na klate a nie zachowujesz sie jak baba tyle w temacie
    Nie jestem za ub.
    Ps : Pozatym przypominam sobie jak marcinek mowil ze tylko jedno konto ci odbanuje . Masz te konto wiec nie pajacuj i graj na nim i ciesz sie aurą :)
    A jak dostaniesz ub na tej jakiejś myszcze to dostaniesz ponownie bana bo wstawie film :)

3. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Unbana nie ma. Masz szansę gry na innym nicku, to ją wykorzystaj.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę