1. Nick w grze: Rotmiszcz 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: JanuszPawlacz 3. Serwer: (np. survival/creative) sv 4. Przybliżona data: 1 dzień po edycji 1.9 (27.03 ?) 5. Dowody: Był przekonany, że daleko w netherze go nikt nie znajdzie na afku xd
Co to ma byc?? Nigdy nie bylem w netherze na afku. Pewnie wam sie cos pomieszalo po tej aktualizacji. Prosze o ponowne zbadanie sprawy albo unban.
Opisuję zdarzenie na prośbę luckiego Spacerując po netherze natrafiłem na latającego JanuszPawlacz sytuacja dziwna, ponieważ fly zablokowany jednak wziałem pod uwagę aktualizacje serwera było to prawdopodobnie dzien później kiedy występywały liczę błędy Poprosiłem gracza Hate_you, żeby sam zobaczył ponieważ sytuacj wydawała mi się dzwina, żeby akurat fly działał Tepnał i przyznam że mówił że nic nie widzi, kazałem mu się przyjrzeć i powiedział że prawdopodobnie render mu nie wyrabia ponieważ ma na minimalnym. Sam jestem neutralny zrobiłem screena tego co widziałem Może jakieś mody miał Januszpawlacz, niewiem Ja bynajmiej byłem na czystym cliencie tylko z txt nawet bez optifinie, którego już mam Zaczekajmy na wypowiedź JanuszaPawlacza, jak się do mojej odpowiedzi odnosi
Nie wiem co to ma byc;/. To na pewno jest jakis bug bo cheatow nigdy nie uzywalem i szczerze nawet nie wiem jak. Moze tobie sie jakis bug zrobil skoro hate_you nic nie widzial. Wiem ze wyglada to dziwnie ale na prawde nie mam pojecia skad tam sie znalazlem , moze to tylko jakis dziwny cud minecrafta.
Widziałem i sam doświadczyłem bycia w 2 miejscach na raz, i to nie raz... Mam nagranie, gdzie zabiłem kogoś lewitującego na pvp. Był on o dziwo afk. Wziął się tam zapewne przez laga. Drodzy moderatorzy i admini, skupcie się lepiej na śledzeniu xrey-owców, miast łapaniu bugom ducha winnych graczy. Moim zdaniem banowanie za fly powinno odbywać się tylko wtedy gdy dana osoba porusza się w całkowicie nie nienaturalny sposób. Karać tylko wtedy gdy ma się 100% pewności... dowodami powinny być nagrania a nie ss-y. Takie fake, fly zdarza się bardzo często... niestety. Proponuję wymagać większych (lepszych) dowodów na fly. Przynajmniej dopóki nie wyjdzie aktualizacja silnika.