1.Nick z gry:JanuszPawlacz 2.Data otrzymania bana:03.31.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:za "latanie" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo nie uzywam zadnego cheatu. Albo to jakos sprawdzicie albo odbugujcie ten server bo to jest nie do pomyslenia ze dostaje bany za cos czego nie robie. Jesli lubicie sobie robic żarty z graczy to prosze bardzo ale nie ze mnie bo nie dam sobie kitu wciskac. To co jest na filmie od Hate_you nie moglo byc wynikiem jakiegos cheatu bo zadnego nie mam i miec nie bede. Jednak jeśli wkoncu znajdziecie dowód na to ze nie cheatuje to domagam sie rekompensaty w postaci przeprosin bo zostalem publicznie napiętnowany za cos czego nie zrobilem. Tyle z mojej strony, mam nadzieje ze szybko znajdziecie dowody na to ze nie cheatuje i ze to wasza wina bo na pewno nie moja.
Dostałeś już jedną szansę,którą straciłeś od razu po odbanowaniu cię zacząłeś używać wszelkich wspomagaczy między innymi {fly`a}. Widzę,że nie wyciągnąłeś z tego żadnych wniosków,nawet nie chcesz się przyznać do popełnionego czynu. Niestety jestem przeciw UB
Nie uzywalem zadnych wspomagaczy, powtarzam to chyba juz po raz dziesiąty, szkoda ze nikt mi nie wierzy. Teraz na wlasna obrone cos dodam. Jako ze jestem nowym graczem posluze sie cytatami osob ktore graja jak mysle troche dluzej na servie. Przegladajac poprzednie tematy m. inn. o elektrownie ktory byl oskarzony za podobne przewinienie, zauwazylem kilka postow graczy mowiacych o pewnych bugach na spawnie. Gracz ThundeBuddys wspomnial ze cheat fly nie dziala na servie. Nawet jesli ktos by go uzywal to cofnelo by go po 1-2 sec, czego w moim przypadku nie bylo widac. Gracz CharmingFlame napisal ze moze byc to spowodowane podwojnym skokiem w latarni. Inni wspominali ze widza takie sytuacje bardzo czesto i jakby za to mial bany leciec to co druga osoba by dostala. Z mojej strony tyle, mam nadzieje ze ktos wkoncu powaznie rozpatrzy cala sprawe i moj ban zostanie cofniety.
Oni wszedzie widza cheaterow .. Nie masz co sie produkować i tal znajda jakis powód zebys tego unbana nie dostal
Osobiście nic do Ciebie nie mam, po tym jak się tyraliśmy co tam z Thunderem sie pożarłeś, ale nie przesadzaj Sam zostałeś przyłapany przeze mnie na cheatach (na filmie) dziś mówisz jakbyś jednak tego nie zrobił Już o notorycznym reklamowaniu swojego serwerka na fake kontach nie wspomne, co ty tu jeszcze robisz ?
Powiem tak, sytuacja ciężka. Ten 1 krótki film i 2 screenshoty z poprzedniej skargi, nadal jednak moim zdaniem nie potwierdzają Twojej winy. Przepraszam Cię za całe zamieszanie, mam nadzieję, że sprawa jakoś się rozwiąże. Nie karzemy bezpodstawnie.
Najpierw te screeny z Netheru, potem filmik z areny. Jak pisał luck, bezpodstawnie nie karzemy. Do zobaczenia za 2 tygodnie, unbana nie udzielam.
Rozumiem, na serverze jest ponad 200 graczy. Nie chce wam sie nawet zerknac w logi servera. Tak szczerze to mi tez by sie nie chcialo, w koncu to jeden zwykly gracz. Po co sobie glowe zawracac skoro podane jak na tacy, dowody wydaja sie byc przekonujace. Poczekam sobie dwa tygodnie, nic sie przeciez mi nie stanie bo to tylko gra komputerowa. Mam nadzieje ze jak wroce za dwa tygodnie to nie zastane tylu bugow. Moze prawdopodobne moze nie. Moze znowu spotkam uczynnego gracza ktory nagra cuda servera w moim wykonaniu. Widzimy sie za niecale dwa tygodnie. Pozdrawiam JanuszPawlacz PS. Nie uzywalem zadnych cheatow