MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

luckyluki

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika lukiasfalt, 2 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Imię: Łukasz

Dokładny nick w grze: luckyluki

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerze survival w godzinach 19:00-23:00

Data urodzenia: 22.04.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Czerwiec 2013r. Wersja 1.6.1

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jesień 2014 roku (grałem także pod innymi nickami jak luki506781 lub lukiasfalt)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Nigdy nie byłem karany

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem rolę pomocnika.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic nie chciałbym zmienić.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnięciu chatu. Często być na serwerze oraz na forum. Wykonywać polecenia wskazane przez Administratora lub moderatora. Pomagać graczom. Objaśnić im działanie różnych komend oraz zgłaszać ViceAdministratorowi lub Administratorowi bugi lub usterki.

Powinien także znać takie komendy jak:
    /kick - służy do wyrzucania gracza z serwera
    /mute nick - służy do wyciszenia gracza na określony czas np. 10 min, 7 dni

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Często czytam chat i reaguje na różne wypowiedzi graczy. Staram się im pomóc, objaśnić co robią źle itd. Gdy ktoś potrzbuje surowców zawsze chętnie pomogę o ile sam mam te surowce. Chciałbym zostać pomocnikiem dlatego też, że często jestem na serwerze i lubię pracować z innymi.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw sprawdzę o co chodzi i o co poszło. Następnie znajdę sprawcę całego zajścia. A na końcu osoba winna otrzyma karę odpowiednią do przewinienia.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam taką umiejętność. Na co dzień pomagam w szkolę oraz w wolontariacie. Sam w domu mam babcie, która jest chora i nie radzi sobie sama.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Łukasz i aktualnie uczę się w gimnazjum. Mam wielu przyjaciół, jestem miły zabawny oraz pomocny. Lubię jeździć na rowerze, biegać i uprawiać sztuki walki. Uwielbiam czytać książki przygodowe oraz fantasy. Interesuję się także modelowaniem , projektowaniem budowli itp.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Na samym komputerze rozpoczynam grać w godzinach wieczornych z powodu dużej ilości zajęć dodatkowych.

Umotywowanie podania: Jak już wcześniej pisałem lubię pomagać i pracować z ludźmi. Może i nie jestem często na serwerze, ale uwielbiam na nim grać.

Dziękuje i pozdrawiam
    luckyluki/Łukasz

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Widujecie na serwerze jesteś miłą,pomocą osobą chodź nie zawsze umiesz pomóc to zawsze jest coś,że się starasz,ale masz jeden wielki minus nie udzielasz się na forum,no i chyba to tyle nic dodać,nic ując.

Podsumowanie zacznij się udzielać na forum tak jak napisałem i będzie okey :)
    Na chwile obecną jestem na TAK :D

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na TAK:
    - Wiek odpowiedni,
    - Widuję cię na serwerze,
    - Nie byłeś karany,
    - Chodzisz do Centrum Wolontariatu, ja też :) <3 to co lubię :),
    Na Nie:
    - Nie udzielasz się na forum
    Jestem na TAK, tylko byś musiał się udzielać na forum

4. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Widzę cię na serwerze, lecz nie zawsze pomagasz.
    Byłbym na tak ale twój nick wygląda jakbyś chciał podszywać się pod moderatora.

Jestem na Neutral zobaczymy co będzie później pewnie zmienię zdanie.
    Pozdrawiam

5. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    luckyluki byłbym na tak, bo jesteś naprawdę miłą osobą, ale... nie pamiętam sytuacji, w której pomógłbyś komuś. (Może nie zauważyłem, ale) byłoby fajnie, jak by podanie było jedynie proformą do ukończenia procesu przydatności na pomocnika. O kredyt zaufania to już pytaj administracji.

Co do samego podania... szczerze, to tylko podanie, złe nie jest, ale to przecież nie konkurs na najlepsze podanie, ważne jest to co robisz w grze.

EDIT: Czyli na TAK!

6. elektrownie

elektrownie Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na tak, widziałem wiele razy jak chciałeś komuś pomóc / zaradzić...

7. Anski

Anski Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Zbyt dużo nie mam do powiedzenia ale z tego względu, że jestem częścią społeczności craftapple to się wypowiem.

Moim zdaniem jak osoba luckyluki jest naprawdę bardzo sympatyczny, pomocny i poprawnie pisze po polsku co wg mnie jest bardzo istotne gdyż wiemy, że mamy do czynienia z osobą poważnie do tego podchodzącą.

Pozdrwawiam Anski ;)

Reklama
  8. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,
    • Jesteś osobą naprawdę miłą i sympatyczną.
    • Gdy nie ma na serwerze nikogo z Ekipy/Administracji, jako prawie jedyny (jeszcze Capybaraa i _DarkGirl_) pomagasz Społeczności CA w ich problemach, odpowiadasz na ich pytania.
      Większość osób pomaga jedynie na pokaz ;)
    • Doświadczenie masz, chęci również :)
    • Jesteś aktywny
    • Jesteś kulturalny; przestrzegasz zasad Netykiety
    • Doświadczenie na dobrym poziomie
    • Podanie ładnie, schludnie i przejrzyście napisane

Powodzenia

Dodam jeszcze, że masz świetny nick i fantastyczne imię ;)

9. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
  10. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Usunięty z Ekipy.

Powód Rezygnacja.
    #LAW #DowcipHermetyczny
    Miły i przyjazny nastolatek przepełniony dobrym humorem. Lubi nawiązywać nowe znajomości oraz nieść pomoc innym. Zna wszystkie góralskie sekrety. W Ekipie CraftApple od 06.04.2016

• Zabawne x 7
    • Nie zgadzam się x 3
    • Nie lubię x 2
    • Zwycięzca x 1
    • Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę