Imię:Mam na imię Wiktor. Dokładny nick w grze:Mój nick w grze to: Wikus_Gaming Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam na serwerze jak mam czas. Można mnię znaleźć na trybie Creative. Data urodzenia:6.10.1990 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Roszpoczełem grę minecraft w: 3.5.2000. A wersje to nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:zacyełem grać na craftapple w 6.6.2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie. nigdz nie zostałem karany w grze. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak, byłem adminem na pewnym serwerze ale nie pamiętam ip. I byłem właścicielem serwera ale zamknełem go. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chce zmienić na craftapple bo jest wsyzstko rozbudowane. *nic nie brakuje* Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- /kick - Wyrzuca gracza - /mute - Wycisza gracza na określony czas Pomocnik musi: - Być dyspozycyjny; - Pomagać graczom; - Być aktywny na forum; - Wyrzucać/upominać/wyciszać gracza za nieodpowiednie zachowanie; - Zgłaszać wszelkie bugi do administracji Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Jest wiele powodów dlacyego chce zostać pomocnikiem. Główny powód czemu chce zostać to: Pomagać graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będzie to zależało od sytuacji. Będę potrzebował zeznań graczy bądź dowodu w postaci screenu. Jeśli będzie chodziło o "małe" sprawy, będę próbować rozwiązać problem. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, oczywiście. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Wiktor. Mam 24 lat. chodz do pracy. Skączyłem praktyki i gimnazjum. Jak szkończyłem gimnayium miałem 6. Uprawiam Sport i piłkę nożną. Mam kota, rasa to domowiec. Mój ulubiony kolor to zielony. Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze wykonuję powierzone mi zadania, chyba że sięgają one poza moje możliwości. Umotywowanie podania:Myślę, że mogłbym się przydać w ekipie. Często jestem na serwerze, jestem miły i pomocny.
Podanie niezgodne ze wzorem Dodatkowo napisałaś/eś 2 pod rząd Możesz napisać podanie za miesiąc tylko sie z nim zapoznaj. Powodzenia
Drogi Wikus Gaming, Ten dział służy jedynie do składania Podań na stanowisko Pomocnika. Pisałeś na Shoutboxie, iż jesteś Nowym użytkownikiem dlatego, wnioskuję, że się pomyliłeś pisząc ten wątek w taki sposób. Dobrym ruchem byłoby usunięcie tych dwóch Podań/Wątków Dodam jeszcze linki do podstawowych informacji oraz do wzoru , z których powinieneś skorzystać pisząc Podanie. Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10