MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wikus_Gaming

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Wikus Gaming, 4 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wikus Gaming

Wikus Gaming Użytkownik

Docenione treści:
    0

Załączone pliki:

Reklama
  2. Wikus Gaming

Wikus Gaming Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Mam na imię Wiktor.
    Dokładny nick w grze:Mój nick w grze to: Wikus_Gaming
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:przebywam na serwerze jak mam czas. Można mnię znaleźć na trybie Creative.
    Data urodzenia:6.10.1990
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Roszpoczełem grę minecraft w: 3.5.2000. A wersje to nie pamiętam.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:zacyełem grać na craftapple w 6.6.2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie. nigdz nie zostałem karany w grze.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak, byłem adminem na pewnym serwerze ale nie pamiętam ip. I byłem właścicielem serwera ale zamknełem go.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chce zmienić na craftapple bo jest wsyzstko rozbudowane. *nic nie brakuje*
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- /kick - Wyrzuca gracza
    - /mute - Wycisza gracza na określony czas
    Pomocnik musi:
    - Być dyspozycyjny;
    - Pomagać graczom;
    - Być aktywny na forum;
    - Wyrzucać/upominać/wyciszać gracza za nieodpowiednie zachowanie;
    - Zgłaszać wszelkie bugi do administracji
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Jest wiele powodów dlacyego chce zostać pomocnikiem. Główny powód czemu chce zostać to: Pomagać graczom.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będzie to zależało od sytuacji. Będę potrzebował zeznań graczy bądź dowodu w postaci screenu. Jeśli będzie chodziło o "małe" sprawy, będę próbować rozwiązać problem.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, oczywiście.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Wiktor. Mam 24 lat. chodz do pracy. Skączyłem praktyki i gimnazjum. Jak szkończyłem gimnayium miałem 6. Uprawiam Sport i piłkę nożną. Mam kota, rasa to domowiec. Mój ulubiony kolor to zielony.
    Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze wykonuję powierzone mi zadania, chyba że sięgają one poza moje możliwości.
    Umotywowanie podania:Myślę, że mogłbym się przydać w ekipie. Często jestem na serwerze, jestem miły i pomocny.

3. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie niezgodne ze wzorem
    Dodatkowo napisałaś/eś 2 pod rząd
    Możesz napisać podanie za miesiąc tylko sie z nim zapoznaj.
    Powodzenia

4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Drogi Wikus Gaming,
    Ten dział służy jedynie do składania Podań na stanowisko Pomocnika.
    Pisałeś na Shoutboxie, iż jesteś Nowym użytkownikiem dlatego, wnioskuję, że się pomyliłeś pisząc ten wątek w taki sposób.

Dobrym ruchem byłoby usunięcie tych dwóch Podań/Wątków ;)

Dodam jeszcze linki do podstawowych informacji oraz do wzoru , z których powinieneś skorzystać pisząc Podanie.

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę