Hej Admini Fajnie by było gdybyście na Vanilii zmienili spawnowanie (po wejściu na server pojawiamy się na spawnie, nie w łóżku) na jedno z tych rzeczy posegregowanych (według mnie) od najlepszej do najgorszej: 1.Dodali komendę /spawn i zmienili miejsce spawnu na łóżko osobnego gracza 2.Dodali komendę /home i /sethome 3.Zrobili przycisk na spawnie teleportujący do łóżka 4.Spawn zawsze byłby na łóżku Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie propozycji, Grzesiek11
Ja także na nie. Po to jest vanilla, by można było grać z innymi jak na czystym survivalu. Jeżeli brakuje Ci tych komend to graj na survivalu ;-)
VANILLA - Czysty survival bez żadnych pluginów.. A ty tu Essentials chcesz wgrać.. Jak chcesz te cmd to pograj na survival
Nie o to mi do końca chodzi. Chodzi o to żebym jak wbijam to się na swoim łóżku respił bo ciągle muszę umierać i tracić XP. PS /spawn już od dawna jest, chociaż nie wiedziałem.
Przed aktualizacja 1.9.2, po dolaczeniu do gry pojawialiśmy się tam gdzie ostanio byliśmy. Teraz po update, zawsze pojawiamy sie na spawnie !! i to jest problem. Wyjdziesz z mc jak jestes w nether/end to spawnisz sie w ścianie i umierasz, a nie tam gdzie byłeś przy wyjściu z gry ! ADMIN NAPRAW !