MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Kruku

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Xymor, 4 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Imię: Michał

Dokładny nick w grze: Kruku (kiedyś GoraxMax)

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze jestem zazwyczaj po 17.00 około 3-5 h. Prawie zawsze na survival.

Data urodzenia: 28.11.1996 r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2011 r. Wersja: beta 1.7.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: lipiec 2015

Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Dostałem na poprzedniej edycji parę kicków, za nieodpowiednie zachowanie.

Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Tak, byłem KidMod-em na serwerze typu skyblock. Miałem dostęp do komend: /Kick, /mute, /tempban, /v, /tp, /tphere oraz wprowadzanie zmian na cudzych "wyspach" (nie było zarzutów co do pełnienia przeze mnie obowiązków). +moderacja prywatnego serwera.

Co chciałbyś zmienić na Craftapple:
    I tu należałoby rozróżnić to na 2 podpunkty:
    Pod względem technicznym:
    Na chwilę obecną nic czego nie ma w planach, jednak wiem, że jak będę chciał by coś zostało zmienione zawsze mogę skorzystać z odpowiedniego działu na forum.
    Pod względem atmosfery na serwerze:
    Chciałbym by gracze bardziej szanowali zdanie innych osób na serwerze, cudzą pracę oraz własność. A nade wszystko chciałbym by czerpali radość z gry na serwerze, by ich jedyną rozrywką nie było zabicie/zaszkodzenie innym. Słowem chciałbym by wiadomość: "Nie ufaj nikomu, każdy chce cie tu zabić" nie była już do niczego potrzebna :)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Pomocnik musi pomagać zarówno graczom w ich problemach, jak i pomagać rangom wyższym w ogarnianiu chat-u oraz w pracach nad serwerem i zgłaszać ewentualne usterki. Sam, niezależnie od tego czy Administracja jest na serwerze, powinien dbać porządek na chat. Powinien dawać przykład innym jak powinna wyglądać WSPÓLNA rozgrywka. Musi też uczestniczyć w życiu serwera, być dyspozycyjnym i opanowanym.
    Pomocnik ma do dyspozycji komendy:
    /kick - Wyrzucenie gracza z serwera. Nadawany za naruszenie netykiety, omijanie blokady Caps Lock, spam.
    /mute - Wyciszenie gracza na określony czas. Nadawany po dwóch kick-ach dla danej osoby, gdy przewinienie sie powtórzy.

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem:
    Ponieważ pomaganie to jest to co sprawia mi radość. Zażegnanie konfliktu, wyjaśnienie graczowi czegoś związanego z CA... Nie przedłużając, jest to coś co mi naprawdę wychodzi, a okazywana (niekiedy nawet zbyt wylewnie) wdzięczność powoduje, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech :)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Pierwsze co bym zrobił widząc konflikt to wyczuł jego ton. Ocenić kto tu jest prowodyrem i w odpowiedni, dla danej sytuacji, sposób starałbym się uspokoić go na tyle by spokojnie i jasno wyjaśnił jaki jest problem. Mimo tego, że ciężko jest znaleźć "złoty środek" dla obydwu stron, to i tak trzeba go poszukać.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Moim zdaniem tak, nie ma osoby z którą nie potrafiłbym się dogadać. Rozmawianie z ludźmi przychodzi mi z łatwością, z czym w sumie nigdy nie miałem problemu. Znajomości zawieram szybko, jednak nie zawsze dobrze dobieram ludzi, z którymi zaczynam się "kumplować"...

Opisz swoją osobę:
    Pierwsze co przychodzi mi zawsze do głowy to dystans do własnej osoby. Każdy z nas ma w sobie odrobinę każdej możliwej cechy. Po prostu jedna z nich przeważa nad drugą. U mnie jest tak samo. Mam ognisty niekiedy temperament, jednak dzięki połączeniu tego z już wcześniej wspomnianym dystansem, niewiele spraw jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi.

Jak już kiedyś pisałem jestem lojalny i zawsze w podejmowanych działaniach myślę o dobru serwera oraz jego graczy.

Słowny? A i owszem. Nie ukrywam jednak, że potrafię zmienić zdanie jeśli chodzi o zrobienie czegoś dla kogoś. Mimo to, w nie jednej sytuacji można mi zaufać, ponieważ dobrze zachowuje powierzone mi tajemnice.

Gdzieś w międzyczasie dorzuciłbym cierpliwość. W wielu sytuacjach pomogła mi wytrwać przy graczu, gdy potrzebował pomocy.

Czasem bywam trochę uparty. Koniec końców jestem tylko człowiekiem :D

Określ swoją dyspozycyjność:
    Kontakt ze mną można uzyskać przez:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    (numery mogę podać na pw, a część Administracji już je ma)

Umotywowanie podania:
    Moje podanie motywuję swoja chęcią niesienia pomocy innym, odciążenia obecnych pomocników i moderatorów oraz tym, że mogę przysłużyć się dobremu imieniu ekipy i serwera. Uwielbiam też, gdy ktoś napisze te proste "dzięki za pomoc". Serce mi rośnie, dla tego właśnie chce zostać pomocnikiem.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Jestem na tak. Dobry ludź, podanie ładne, wygląda na to, że regulamin zna, na serwerze gra.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Jestem zdecydowanie na TAK ;)
    Powodzenia :)

4. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie ma sensu pisania wciąż tego samego. Oceniłam poprzednie podanie i nadal mam to samo zdanie. Jestem na TAK.

5. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jedno wielkie TAK.

6. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Często jesteś na serwerze. Szybko odpowiadasz osobom na ich pytania (szybciej ode mnie :D ) Jesteś ogarnięty i znasz regulamin.

Oczywiście, że na TAK.

7. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    • Dyspozycyjność
    • Kontaktowość - Z graczami i ekipą
    • Podanie zrobione bardzo dobrze (Zastosowanie różnych czcionek, Wstawienie zdjęć, Zastosowanie nazwy "podanie"
    • Pełniłeś podobne obowiązki na innych serwerach

Jestem na Tak

Reklama
  8. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Tradycję trzeba utrzymać

#KrukuNigdyNieDostaniePomocnika

Oczywiście na Nie
    xd

9. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Rotmiszcz dobrze mówi! Tradycja to ważna rzecz w każdej społeczności. :D

Na Nie. :D

10. BUBU_EUROPE

BUBU_EUROPE Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chyba nie muszę pisać jakieś bardzo rozwiniętej wypowiedzi.

Starasz się
    Aktywny na Forum
    Pomocny

Na TAK

11. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak. Skoro tyle próbowałeś, to znaczy, że Ci zależy. Więc wychodzę z założenia, że jak już dostaniesz rangę pomocnika, będzie Ci zależeć, by ją utrzymać. Na TAK.

12. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem na TAK
    Odbyło się 1.04.16r. w godzinach Wieczornych :D
    Pełnił funkcję przez 10 sekund

13. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Oboje wiemy, że bardzo zależy Ci na tej randze i z każdą kolejną próbą starasz się coraz bardziej. Na serverze widzę Cię dosyć często i nie da się nie zauważyć, jak pomagasz nowym graczom odnaleźć się na Craftapple. Zostałeś kiedyś ukarany, fajnie że się do tego przyznałeś w podaniu. Pełniłeś już taką rolę, więc pewnie ogarnięcie tego wszystkiego nie będzie stanowiło dla Ciebie problemu. Starasz się i sumiennie wykonujesz wszystkie powierzone Ci obowiązki, co jest kolejnym ogromnym plusem. Można by się tutaj rozpisywać, ale ja powiem krótko.

Jestem na TAK.

14. _kriss_

_kriss_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    zdecydowanie na TAK.

15. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Chyba się już wypowiadałem poprzednim razem, nie pamiętam.
    Ogólnie rzecz biorąc jestem pozytywnie nastawiony i do podania i do Twojej osoby. Także powodzenia :)

Poza tym widać, że starasz się 'odkupić swoje winy'; pomagasz użytkownikom/graczom i stałeś się bardziej aktywny i kulturalny, dlatego właśnie moim zdaniem należy dać Ci szansę ;)

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

16. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na [size=medium]TAK
    !
    Profesjonalizm, aktywność widzę w tym Panu.
    Takich ludzi nam trzeba, a nie losowych dzieciaków z podwórka.
    Jeszcze raz na TAK! :]​
    [/size]

17. mariom222

mariom222 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    mimo że musiałeś gdzieś tam kiedyś na górze nadepnąć komuś na odcisk to masz moje poparcie, mocno wyróżniasz się z tłumu a pozytywną aktywnością na forum i serwerze przebijasz 90% graczy.
    Najbardziej jednak imponujesz mi tym że mimo początkowych niepowodzeń , nie masz fochów, nie obrażasz się na nikogo tylko działasz dalej, pamiętaj jednak że jeśli zawiedziesz będziesz kolejnym kandydatem do nakarmienia głodnych tarantul w mojej kopalni B)

18. ShadowHedgehog

ShadowHedgehog Kreideprinz

Docenione treści:
    2
    Nie chce mi się czytać podania i pisać dużo więc napisze wiedzę praktyczną (czyli to co wiem z gry na serverze)
    + duża aktywność na serverze i Forum
    + Pomaga
    + Zachowuje się dojrzale, wydaje się być miły i przyjacielski
    Więc Jestem na
    TAK

Jak ci się nie uda powodzenia za miesiąc życzę

19. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Zastrzeżeń do twojej osoby jak i podania nie mam.
    Powiem tyle. Jest to chyba najbardziej odpowiednia osoba do pełnienia takiej funkcji odkąd Blavcka wywalono.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

20. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę