MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Capybaraa

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Capybaraa, 31 Marzec 2016.

?

Twój ulubiony serwer na Craftapple?

1. Survival

55,0%
  2. Creative

45,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    "Are you making similar functions outside Craftapple"
    "Why are you want to be a helper?"
    "I would like to Craftapple was a symbol of Polish server,"
    "Are you have a skill in working in a cooperation?"
    " a better players"
    Chrystuniu, nawet mi się nie chciało wszystkiego wypisywać, śmierdzi mi tu Google Translatorem.

____________________________________________________________________________________

"I am kind and helpful and I like people who even once occurred to me firmly skórę." To chyba mówi samo za siebie

Reklama
  2. _kriss_

_kriss_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  3. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ze względu na dodanie wersji angielskiej (jedynie tą przeczytałem) wystawie adekwatną opinię o twoim podaniu (nie poznaliśmy się w grze).
    • Brak zastosowania jakichkolwiek wyróżniających się czcionek
    • Podstawowe błędy w języku angielskim (banalny błąd: I would like to Craftapple was a symbol of Polish server : Chciałbym aby CraftApple stało się symbolem (w domyśle) tego polskiego serwera (zdanie bez sensu)
    • Brak zastosowania odstępów pomiędzy dwukropkiem, a tekstem
    • Napis na początku "In Inglisz" co nie pasuje zupełnie do oficjalnych podań

Skoro zdecydowałeś sie dodać wersję anglojezyczną, mam nadzieje że weźmiesz odpowiedzialność za swoje błędy. Według mnie zachowujesz się bezczelnie, karząc nam czytać coś, nad czym spędziłeś góra 2 minuty czasu, tłumacząc Google Translator. Żenujące... Na koniec cytat potwierdzający moje przepuszczenia....

"Whinch how way you will fix the conflicts?:Konflikty załagodzę tym, że wynajdę osobę, która jest winna lub pójdę z osobami w konflikcie na kompromis.Osoba, która jest winna zostanie przeze mnie zależnie od sytuacji wyrzucona lub wyciszona z serwera."

To tyle ode mnie.

Jestem na Nie

4. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Identycznie tłumaczy google tłumacz Twój tekst. Przypadek?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę