chce zaproponowac zeby unbany wrocily do sklepu bo usuneliscie z sklepu a dalej sprzedajecie unbany prywatnie przez emaila za 30zl
Taaak, a potem dziesiątki cziterów biegają sobie bezkarnie po naszych jabłkowych wytwórczych kwadratach. Jestem na nie
Ja jestem na NIE. Ponieważ Gracz jak jest bogaty to co raz będzie zakupywać w sklepie UB, a kary nie odbędzie. Pozdrawiam
ale i tak jestg pelno cziterow i i tak kupuja ale potajemnie wiec nie mowcie co bedzie potem bo za duza zmiana nie bedzie
plus nie tylko cziterzy by to kupowali ale takze ludzie jak enderdragon kturzy dostali bana na zawsze za takie byle cos jak reklama
Pragnę Ci tylko zwrócić uwagę ze na każdym serwerze za reklamę obrazu jest pan na zawsze, tylko u nas jest dopiero za drugim razem. Wiec nie płakać. Co do UB to ja jestem całkowicie na nie nawet tych jak to nazwałes "potajemnych"
Unban nigdy niepowroci do sklepu CA. Sytuacje z nabyciem UB w wyniku bezpośrednich negocjacji z Właścicielem można policzyć na palcach jednej ręki. W żadnym wypadku nie jest to masowy preceder, w przeciwieństwie do tego co by się działo gdyby był dostępny w sklepie. To, że posiadasz taki m@il o niczym nie świadczy. Mogłeś go np spreparować albo otrzymać go od nie do konca zorientowanego w temacie VA.