MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] HM(HeavenMaker)

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika HeavenMaker, 6 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HeavenMaker

HeavenMaker Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imie:[/size][size=medium]
    Jakub
    Dokładny nick w grze: HeavenMaker

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Na survivalu i czasem to nawet 6 godzin.

Data urodzenia: 12-03-2001 rok

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    2010, Minecraft demo.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Niedawno, ale znam dobrze takie serwery.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    [size=xx-large]nigdy

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: tak na 3 serwerach (dwa się rozpadły a z jednego zrezygnowałem) i byłem wolontariuszem na forum gry League of Legends, oraz jestem pomocnikiem forum gry VainGlory.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Sposób podejścia do graczy.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    "- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.Oczywiście o tym wszystkim wiem.I znam komendy
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora," Moda)Oczywiście o tym wszystkim wiem.I znam komendy

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Ponieważ lubię pomagać, czuję satysfakcję z pomagania.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: uspokajam najpierw osobę, która rozwija konflikt, a później tą drugą.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, i to spore.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem cierpliwy, nie używam wulgaryzmów znam 3 języki i uwielbiam pomagać.Moja kreatywność się nie kończy, uwielbiam tworzyć grafiki, muzykę i inne.Nie wchodzę w konflikty, jeżeli ktoś mnie obraża nie odpisuję mu :).Jeżeli ktoś mnie o coś poprosi, to staram mu się pomóc.Mam dystans od siebie, lubię pożartować, nigdy nie kpię z administracji i innych graczy.Mam nadzieję, że tyle wystarczy.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem na Skype,GG,Ts3,Fb

Umotywowanie podania:Motywuję mnie chęć poznania nowych ludzi oraz pomoc innym, z czego będe czuł satysfakcję.Nie robie tego by później "szpanować" na chacie "ale to ja jestem fajny mam range a wy nie ha.ha.ha" tylko bo to lubię i sprawia mi to przyjemność, dziękuję za przeczytanie tego.
    Raczej nie przejdę ponieważ są tu kandydaci naprawdę dobrzy, a ja nawet nie grałem na tym serwerze tygodnia.
    Pozdrawiam, HM(HeavenMaker).

Reklama
  2. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Docenione treści:
    58
    Jakże ja kocham, kiedy w tym miejscu przekleja się zwyczajnie obowiązki pomocnika z innego działu:

http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html

Drodzy przyszli pomocnicy! Zamieszczając w tym miejscu fragment kropka w kropkę z działu informacyjnego, zaznaczcie proszę, że jest to cytat, że to nie wasze słowa, bądź przynajmniej oryginalnie zmieńcie kolejność, jeśli nie możecie się zdobyć na opis funkcji pomocnika własnymi słowami.

Wracając zaś do samego podania. Oczywiście trafnie zauważyłeś, że jest tu wielu lepszych kandydatów od kogoś, kto gra z nami niecały tydzień. I na tym zakończyłbym listę pozytywnych aspektów podania.

Jeśli szanujesz czytelników, to przyłóż się do interpunkcji. Po kropce jest spacja, inaczej tekst zlewa się, przez co fatalnie się go czyta.

Jeśli rzeczywiście masz tak duże doświadczenie, o jakim napisałeś, to zostań z nami na CA, a za miesiąc będziesz mieć zdecydowanie większe szanse na otrzymanie stanowiska pomocnika.

Trzymam kciuki, że następnym razem się uda. Wickedskinner

3. HeavenMaker

HeavenMaker Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam, kolego przykleiłem to ponieważ wszystko co jest tam napisane wiem :)
    Mam nadzieję, że wytłumaczyłem się.

4. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Tak:
    - Nawet wiek ok,
    - Ładne podanie,
    - Nawet sporo grasz w minecraft ale to wątpię,
    Na NIE:
    - Mało grasz na serwerze,
    - Nie udzielasz się na forum oraz w grze/nie pomagasz,
    - Myślę że cząstki podania są skopiowane,
    - Nie znam cię, pokaż że pomagasz na chacie,
    -------------------Podsumowanie----------------------
    "Ludzi z podwórka się nie bierze, dopiero jak się zapozna"
    Jeśli się poprawisz będę na tak.
    OGÓLNIE JESTEM NA NIE

5. HeavenMaker

HeavenMaker Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witaj wolontariuszu !, masz rację, może uda mi się jakoś pokazać, że jestem godzien ale wątpię :/
    A po prostu możecie podać mnie okresowi próbnemu ?
    Od razu mówię, że się nie zawiedziecie :)

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Pomocnik już sam w sobie jest okresem próbnym. Jednak by się nim stać musimy cię najpierw trochę poznać. Nie da się wpaść na serwer i oczekiwać, że od razu dołączysz do ekipy. Pograj na serwerze, zobacz co i jak, po obserwuj członków ekipy/administracji co robią, jak się zachowują na chat. Przede wszystkim przeczytaj regulamin i się do niego stosuj.
    Poza tym poudzielaj sie na forum, odpowiadaj z sensem na pytania graczy.

Twoje szanse będą znacznie większe, gdy się choć teochę postarasz.

Wybaczcie ew błędy - tel.

7. HeavenMaker

HeavenMaker Użytkownik

Docenione treści:
    1
    OK, postaram sie pozdrawiam HM

Reklama
  8. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie. Bo nie.

A na poważnie, nie widziałem Cię na serwie w ogóle. "Niedawno" to zdecydowanie za krótko, a "... znam dobrze takie serwery"... Mam nadzieję, że ewentualnej dziewczynie tak nie powiesz: "Znam takie babki jak ty, więc chcę z tobą być"...

Podanie pokopiowane, niechlujnie w dodatku, mydlenie oczu w każdym zdaniu, aż gały szczypią.

Bycie pomocnikiem w kilku forach/grach to nie bycie praktycznie w żadnym.

"Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Sposób podejścia do graczy." To zmień je już teraz. Najpierw pograj, popomagaj, zaistniej, a za miesiąc tu wróć i próbuj ponownie.

9. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Zacznijmy od tego, że rozpoczynając zdanie, pierwszą literkę należy napisać dużą, np. A, B, C, D.
    Tak jak mój poprzednik napisał, tu cytuję:

Tak to prawda, skopiowałeś niektóre zdania, może nieumyślnie, lecz ja trzymałbym się wersji, że jesteś kimś kto ubiega się o pomocnika tylko dlatego, iż na swoich wcześniejszych kontach nie dostał.
    Zacznij trochę pomagać, być aktywnym, a przede wszystkim, udzielaj się na forum serwera.

Pozdrawiam.

10. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moje słowa, cytat copyright by Gold.
    Czemu tego nie zaznaczasz? Przecież ja go pierwszy zapoznałem z tą społecznością? Ale wybaczam ci, gdyż są już trzy osoby, które lubią cytować tak jak, ja, ale z interpretacją u nich gorzej. :*
    @Topic: Też jestem na NIE! Podanie nie zachęca, postów też malutko, tylko po rangę się nie przychodzi, tak jak nie idziesz do nauczyciela tylko po ocenę, najpierw musisz na nią zapracować. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę