Witam was wszystkich, chciałbym coś o obie opowiedzieć Na imię mam:Kuba Drugie imię (trochę zabawne) Witold Wiek: 16 years old. Wzrost: 1.78 chyba xD Miasto: Wawa (Warszawa) Zainteresowania: Sport m.in siatkówka,koszykówka,piłka nożna, praca na forach i w grze. Co najchętniej robisz:śpię do 12:30 później idę coś zjeść i wracam spać <zasypia>. coś związanego z minecraft: Moim, zdaniem minecraft pobudza kreatywność i pewność siebie Czy masz jakieś zwierze ?: Tak, mam psa mieszańca czarnego w ogóle się nie słucha, tylko czasem da buziaka <3 Jak się uczę? Ogólnie słabo mi idzie z matmą, ponieważ w 3 gimnazjum nie jest łatwo :/ Co lubisz jeść ?: Sushi <<<333 albo pizze <3 Co sprawia Ci przyjemność: Uwielbiam pomagać innym, czuję z tego satysfakcję. Czy kiedyś oszukiwałeś w grach?: Kiedyś w 2013roku po raz pierwszy i ostatni użyłem programu stron trzecich, ale na 5 minut i na single player. Co ciebie denerwuję: Gdy ktoś mi obraża mamę, wtedy mam chęć go zniszczyć xDD Macie jeszcze jakieś pytanie, może chcecie zagrać ? Napiszcie do mnie