Tym razem coś na poważnie, otóż: Propozycja polega na tym, aby gracz afkujący po 2/5 minutach zostawał wyrzucony z gry, odciążyło by to bardzo server, a i nie trzeba by było kickać gracza jak jest słynny błąd: Ten sam użytkownik jest już w grze
Bardzo dobry pomysł. <mam_pomysl> Jedyne co bym w nim zmienił, jest to, iż gracza wyrzucało by po 3 minutach. Po za tym, jeżeli gracz nic nie robi w grze, to po co ma w niej być. W końcu jakiś pozytywny pomysł który jest do zrealizowania. <zasypia> Pozdrawiam.
Wręcz idealny pomysł. Tak jak ThunderBuddys również myślę, że 3 minuty powinny wystarczyć bo po pięciu to raczej już każdy wraca, a jeśli nie to znaczy, że jest trollem. ;3
Pomysł jak najbardziej wart wprowadzenia. Mniej lagów, koniec zarabianiem na afk. Może wtedy ceny w sklepie pójdą w górę. Co tu dużo pisać Ja jestem za.
@MsKornel ja wpadłem, ale nie chciało mi się dzielić tu :v Można takie coś zrobić w Essentials, oraz popieram ten pomysł.
dopiska: 2/5 oznacza dokładniej że od 2 do 5, administracja ma tu wybór, więcej nie ma sensu bo zwykle już ludzie wracają, a tak to lagów mniej
@LikeThatBoss: wszystko mogło się zmienić. Po za tym od czasu twojego: jakoś nikt nie zamknął. Jeśli chodzi o pomysł dalej jestem na TAK
moja znajomość życia podpowiada mi że zamkną bez odpowiedzi, a pisze ten post bo ten temat trochę utonął w innych nic nie wartych propozycjach, więc piszę żeby ,,odkopać" i mam nadzieje że ktoś z administracji napisze coś, bo nie lubię żyć w niewiedzy