MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] ciejek - BAN ZA X-ray

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika ciejek, 11 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ciejek

ciejek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: cieJekPlayGames
    2.Data otrzymania bana: 11-04-2016 21:16pm
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: zostałem przeteleportowany i kickienty do lobby wchodzę przez portal i ban ;<
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo nie cheatowałem mogę zrobić ssy czy inne żeczy.

5. tu link do screana z banem (moze sie przyda ;/ : http://screenshot.sh/n9hgQ5NvFO0hw

Reklama
  2. AhmedBoomBoom

AhmedBoomBoom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    odrazu mowie nie dostaniesz bana bo nie masz dowodow a ss nic nie da bo juz mogles usunac x raya

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    CharmingFlame, poproszę o nagranie związane z wyżej opisaną sytuacją.

4. ciejek

ciejek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak mogłem usunać? siedzę na tym samym mc nie zamkołem go proszę o szybkie sprawdzenie i po sprawie bo to się robi żenujace..
    [hr]
    Tak wg jak mogłem usunać przy udostepnianiu widać godziny edytowania itp :D, nic nie ruszałem wiec, ciekawe jak mi udowodnicie ze mam cheaty :))

PS: z checią poczekam na ten jego film z moim x-ray'em haha, to będzie musiało wyglądać komicznie ;D
    [ Mam jeszcze jedno pytanie straciłem itemy lvl itp? zbierałem je póltorej godziny i z godzinę kolega mi pomagał wiec trochę mi szkoda szczególnie lvl'u. ]

5. AhmedBoomBoom

AhmedBoomBoom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    a jak udowodnisz ze niemasz bo w czacie glownym napisales:
    a jak prze analizujemy text to przyznajesz sie do krycia kogos z aura i x rayem .

wiec technicznie powinienes dostac gorsza kare

6. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    [ Mam jeszcze jedno pytanie straciłem itemy lvl itp? zbierałem je póltorej godziny i z godzinę kolega mi pomagał wiec trochę mi szkoda szczególnie lvl'u. ] - Tak, już tych itów nie odzyskasz. Przykro nam, zostały rozdane graczom potrzebującym.

@down
    Tak serio, nie masz już tych przedmiotów, zostały rozdane graczom na spawnie.

7. ciejek

ciejek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Achmedziku ty mój, w tym tekście zastosowałem tak zwaną ironię żeby pokazać, że na tym serwerze można dostać bana za bycie zwykłym graczem.
    Co do nicku mogę go podać pod warunkiem że nic mu nie zrobicie bo dostanie tak: bana za współprace z "CHEATEREM" którym nie jestem, PS: Wątpię żeby 10 latek potrafił napisać odwołanie na forum ;/

=====
    ech, 1:30h zbierania sorowcow poszlo sie je!^$, dziekuje ci CharmingFlame za nieslusznego bana :D

Reklama
  8. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Zaraz dostaniesz za nieodpowiednie zachowanie na forum. Stopuj. Three wyjaśni ta sprawę.

9. ciejek

ciejek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Za co ban na forum? Nic takiego strasznego nie napisałem ;>. No ale rozumiem, najlepiej pozbyć się problemu jakim jest gracz zbanowany niesłusznie ;/.

10. AhmedBoomBoom

AhmedBoomBoom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ciejek to ze masz bana nie znaczy ze chca sie cb pozbyc bo mialem tyle razy bana a nikt mi nie kazal isc sobie bo wkoncu to craftapple najlepszy server polski z tego co mi wiadomo

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Po zapoznaniu się z dostarczonym materiałem dowodowym znoszę karę Bana.
    Straconych w chwili bana/śmierci przedmiotów nie odzyskasz, ale odezwij się w grze. Niewykluczone, iż znajdę coś z innych oszustów.

Jednocześnie informuję Cię, iż trafiasz na Listę-Osób-Otoczonych-Szczególną-Uwagą, będziemy się Tobie przyglądać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę