Nick zazu01 Imię: Adam Wiek: 14 Ile grasz w mc??? Myślę że będą już 4 lata. A może nawet 5 Ile grasz na serwie?? Gram od końca starej Edycji Ile Poświęcisz czasu? 2-3 godzinki Znajomość komend: 9,5/10 Dlaczego ty masz być helperem? [font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Często bywam na serwerze. Mój kontakt z graczami jest dobry. Jestem ogarniętą osobą[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]. Znam dość dobrze[/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif] [/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]ortografię, lubię pomagać[/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]. Staram się rozwiązywać konflikty. Jestem miły. Mam zamiar poprawiać graczy Ortografie i nie pozwalać im przeklinać itp.[/font][/font] Coś o mnie: [font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Mam na imię Adam, uczęszczam do II klasy Gimnazjum. Mieszkam w województwie Wielkopolskim[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]. W szkole mam średnie oceny. Interesuję się piłką nożną i informatyką. Chodzę na Treningi. Biorę udział w zawodach sportowych. Gdy mnie nie ma na serwerze to na pewno jestem w szkole, ponieważ jestem w niej co dziennie od 7 do 15.10 [/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Lubię grać w minecraft[/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif] [/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]oraz w CS 1.6[/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif].[/font][/font] Co zrobiłeś dla serwera? W starej edycji kupiłem Vipa TS3 i ile czasu? Tyle samo ile na serwerze Reklamowałeś serwa? Tylko raz i tylko na innych serwerach Skype: Jeśli będzie potrzebne to podam na prv Masz jakieś doświadczenie?: Mam i to DUŻE. Byłem już wiele razy na różnych serwerach Adminem/Technikiem. Czy byleś kiedyś karany???: Ani razu Jak załagodzisz konflikty?: Zależy co by się stało. po prostu wysłuchałbym obie strony i bym im pomógł rozwiązać ich problem
hehe wydaje sie ze skopiowala jakies podanie z neta i nawet nie zmienila nic oprucz nicku i imienia [hr] az oczy bola od tego spieprzaj z tym