MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika DizyPro, 14 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DizyPro

DizyPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Imię: Damian

2. Dokładny nick w grze: DizyPro

3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 2 godzin dziennie na serwerze survival.

4. Data urodzenia: 04 Lipca 2001

5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać około 5 lat temu, ale miałem przerwę na prawie 2 lata. Pierwsza wersja, na której grałem to Minecraft 1.1

6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram od 12.04.2016, to bardzo krótko, ale przynajmniej gram

7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany na żadnym serwerze ani w żadnej grze.

8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie.

9. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chyba nic. Serwer jest fajny, przyjemnie się gra.

10. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: uprawnieniami pomocnika są: /kick <nick>
    wyrzuca gracza z serwera, /mute <nick> <czas> mutuje gracza na określony czas np. 24h, 10min, 7day. obowiązkiem pomocnika jest: Pomoc graczom, pomoc moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszanie błędów i bugów dla Administracji, uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum.

11. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chyba dlatego, że nigdy nie pełniłem takiej funkcji oraz by pomagać innym graczom.

12. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się dojść do kompromisu dwóch stron. Jeżeli to nie pomoże będę postępował zgodnie z Taryfikatorem Kar.

13. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście że tak!

14. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem miłym człowiekiem, który lubi grać w gry komputerowe. Nie lubię mówić o sobie, ani o szkole xD. Jestem sprawiedliwym człowiekiem, który ma dobrze rozwiniętą wyobraźnię. Jestem ogarnięty jak na swój wiek. Potrafię pomóc innym.

15. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem obecny po godzinie 15:30 Można się ze mną skontaktować przez STEAM: steamcommunity.com/id/DizyProPLayer

16. Umotywowanie podania: Siedziałem około 2 godzin przy czytaniu regulaminu (co zdarza się rzadko) oraz pisaniu podania. Myślę że zostanie to wzięte pod uwagę.

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    o_O Naprawdę? Ja mam urodzinki 05 Lipca :D
    Przejdźmy do rzeczy:
    Na Tak:
    - Ładne podanie, użyłeś BB-Code
    - Odpowiedni wiek,
    -Sporo grasz w mc.
    Na Nie:
    - Krótko grasz, nie udzielasz się w grze/forum.
    - Nie widziałem cię na serwerze, nie pomagasz,
    PODSUMOWANIE:
    Posiedź na serwerze pomagaj graczom co potrzebują pomocy. Udzielaj się na forum. Wtedy będzie jaka jest twoja postawa. Daj się nam poznać :).
    Zostaję na NEUTURAL
    Ps: Prawie urodzinki masz ze mną :D

3. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Różowy? Jak na 15letniego chłopaka... No dobra, nie ważne, ale jest dość czytelnie.

Jestem na nie. Powód: nawet Cię chyba nie widziałem w grze...

4. DizyPro

DizyPro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wybrałem ten kolor z 3 powodów:
    -nie jest jaskrawy (nie bolą oczy),
    -wyróżnia się,
    -z przyzwyczajenia, że czerwony jest dla nauczycieli xD.

5. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Widuje cię nie raz w grze ale nie widzę twojej fatygi do pomocy :/,nie wypowiadasz się na forum,mało grasz na craftapple.
    Jestem na NIE

6. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Fajny pomysł z kolorystyką i wyróżnieniem pytań ze wzoru na podanie na pomocnika. <mam_pomysl>
    Treść uboga, błędy interpunkcyjne są. Nie ukrywam, iż zaskoczyło mnie to, że zdania zaczynasz z małej litery i nie kończysz ich kropką, co w wieku 15 lat powinieneś już wiedzieć.
    Wiesz, nie sądzę, że spędziłeś 2 godzin na czytanie regulaminu. o_O
    Mi zeszło to zaledwie 15/20 minut [może mniej], ale cóż, może ty składasz jeszcze literki, nie wiem.
    Osoba która otrzymuje miano pomocnika, musi pomagać i angażować się w wirtualne życie serwera, a także swoimi pomysłami wzbogacać je, przy tym zapoznać i dać się zauważyć graczom.
    Nie pisz podania za miesiąc, bo to nic nie da.
    Wtedy gracze pomyślą, że zależy ci tylko na randze, a w tym chyba nie o to chodzi.

7. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Praktycznie wszystko napisał ThunderBuddys. Za krótko grasz na CA. Sam jestem pomocnikiem, podanie złożyłem po 2 latach grania na serwerze.

Podsumowując jestem na NIE.

#PisaneNaTelefonie

Reklama
  8. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Za krótko grasz. Daj się poznać graczom, administracji oraz ekipie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę