1.Nick z gry: Mazike 2.Data otrzymania bana: 12-04-2016 19:53pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "XRay" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Zdaję sobie sprawę z tego, jak wyglądają moje logi na tym koncie, tj. ban za współpracę z XRay'owcem oraz za sam XRay. Co to współpracy to już wyjaśniałem, może odniosę się do tego drugiego bana. W pewnym momencie gry tepnąłem się do mojej byłej koleżanki, z którą grałem od pewnego czasu. Mówiła mi, że idzie kopać, więc no ja takie 'Okej, idź'. Więcej niż chwilę potem powiedziała, że odnalazła dwa złoża diamentów, i że mam kilof ze szczęściem, to żebym wykopał i wtedy by był większy profit. Zgodziłem się, tepnąłem, jak zobaczyłem ten śmieszny tunel, to od razu mi coś tu śmierdziało. Spytałem się jej wtedy, że jakim cudem? Odpowiedziała coś tam pod nosem, no i pomyślałem, że dobra, chrzanić to, wykopię jej te diamenty i sobie wrócę do budowania domku. Po ich wykopaniu nagle zaczął mnie bić któryś z moderatorów (nie pamiętam dokładnego nicku, bo było ich tam dwóch). Gdy umarłem, zostałem zbanowany, ale dobra.. przeżyłem ten tydzień, i uradowany wróciłem z powrotem do gry, prawie, że od nowa. Po banie miałem kłótnię z ową, wyżej wymienioną koleżanką, doszło do takiej jakby 'wojny' to itemy były raz u mnie, potem wykorzystała swoje MK (na którym była dodana do mojej działki; konto to dostało bana za XRaya) do zrabowania moich itemów. Zostało mi jedynie to co w enedercheście i w eq przy wylogowaniu. Z racji, że to gra, olałem to i zacząłem grę od początku. Osiedliłem się na takim jakby pagórku, zbudowałem nawet fajny domek jak na moje umiejętności, i podczas gdy robiłem dziurę w dół, by tam potem zrobić kopalnie, napotkałem kanion. Obleciałem go jak się dało (była tam widoczna ruda diamentu; bodajże 2 lub 3 rudy). Wróciłem na górę, potem za jakiś czas na dół i po drobnych przemyśleniach zacząłem kopać dół 2x2 na jednym z końców owego kanionu. W trakcie drążenia dziury w dół, by potem rozejść się na boki, wróciłem do domu (tuż przed rudą diamentów; jak się potem okazało) i po dłuugim czasie tam wróciłem. Zacząłem kontynuować kopanie się w dół, napotkałem przy okazji rudę diamentów, i wraz z pomocą mojego kilofa, sobie je wykopałem. Doleciałem do bedrocka, cofnąłem się do domu i postanowiłem pójść kopać dalej, no ale wtedy spotkałem szanownego moderatora LukDub. Przywitałem się z nim, on się pożegnał, zbanował i wylądowałem tutaj. Napisał mi, by zacząć grę na drugim koncie, ale jaki jest tego cel? Jaki jest cel zakładania kolejnych multikont? Wolę się już naprawdę skupić na tym jednym koncie, no ale najwidoczniej przez rygor panujący na tym serwerze się nie da. Gdyby mi na tym serwerze nie zależało, to bym po prostu odszedł i tyle, lecz mimo wszystko staram się od odbanowanie i mogę też przysiąc, że NIGDY JUŻ nie zobaczycie na chacie informacji o wykopanym diamencie przeze mnie. Dziękuję i pozdrawiam, życzę też dobrej nocy.
Od siebie dodam tylko, iż Gracz znajduje się na Liście-Osób-Otoczonych-Szczególną-Uwagą. Co za tym idzie, w ogóle nie zastanawiałbym się nad zdjęciem kary. #Recydywa #Recydywa