Podanie na Pomocnika Imię:Maks Dokładny nick w grze:lUKIMC Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Gram 2 godziny,wchodzę o 17 (najczęściej),oczywiście najchętniej lubię wchodzić na serwer Creative. Data urodzenia:31 lipca 2003 roku (mam nadzieję że nie będe odrzucony z powodu wieku) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Sierpień (niestety nie pamiętam którego)2012 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftappleaździernik 2014 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie miałem takich przypadków. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycieełniłem,niestety nie pamiętam jak nazywał się serwer,ponieważ został usunięty. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Raczej nic nie chce zmieniać,bo nie trzeba.Serwer jest bardzo dobry,a nawet za dobry,żeby cokolwiek ulepszać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia:Kickowanie w razie nieopowiedniego zachowania gracza,a nawet i banowanie. Obowiązki:Załagodzić różne konflikty,pomagać graczom,zgłaszać usterki,mieć dobrą ortografię. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:By pomagać innym graczom,kickować (a może nawet i banować) graczy którzy się awanturują,przeklinają lub robią coś wbrew regulaminowi. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Teleportuje do siebie osoby które awanturują się,przemówie do rozumu,a jeśli to nie pomoże-niestety będę zmuszony zkickować gracza/y. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,posiadam.Zawsze załagadzałem powstałe konflikty. Opisz swoją osobę:Ogólnie to jestem spokojny i opanowany.Znam dużo komend,no chyba że jakiejś nie umiem,to poprostu się jej uczę i zapamiętuje.Kiedyś się kłóciłem z innymi graczami,aż wreszcie pewien użytkownik powiedział mi że nie powinienem tak postępować i się zmieniłem.Zawsze lubiłem nagradzać za dobrą pracę.Lubię gdy jest ład i porządek. Określ swoją dyspozycyjność:W dni powszechne o 17:00-17:30,w poniedziałki i czwartki,a w weekendy o 8:00-10:00 do 14:00. Umotywowanie podania:Mam nadzieje że osoba,która teraz czyta to podanie,nie odrzuci je.Mam nadzieję że zostanę pomocnikiem,szczerze mówiąc,marzę o tym.
Plusy: -Pełniłeś już taką rolę. -Widuję Cię na serwerze. Minusy: -Nie udzielasz się na forum. -Zdania w podaniu za bardzo się ze sobą zlewają. Nie używasz w ogóle spacji. Neutral: -Podanie jak podanie, tylko trochę za krótkie. -Co do wieku to nawet ok. Podsumowując jestem na NEUTRAL Powodzenia i pozdrawiam.
Po 1. Nie wymieniłeś komend pomocnika po 2.Pomocnik nie,może banować Widzę,że nie zapoznałeś się z regulaminem jak byś napisał tu IP tego servera to najprawdopodobniej twoje podanie zostało by odrzucone i został byś zbanowany,za nie umyślną reklame. Ehh miałeś tu opisać siebie a nie wypowiadać się na temat swojej wiedzy o komendach. Podsumowanie jestem na NIE