witam, nie moge sie zalogowac na server po wygupieniu svip wczesniej wszystko bylo ok, po zakupieniu svip jak probuje wejsc na server ciagle wyskakuje komunikat ze haslo jest nieporprawne dodam ze probowalem juz resetowac haslo na https://craftapple.pl/sklep/modules/cms/loss.php probowalem sie zalogowac haslem kotre dostalem na maila zmienilem tez haslo na profil i ciagle nic, nie moge sie zalogowac na server,
Poczekaj aż zmienione hasło załaduje się ze sklepu bo nie zawsze działa to od razu. Postaraj siè pilować małych i wielkich liter. W zasadzie na razie to tyle, poczekaj (nie wiem) może tak z 30 min i spróbuj ponownie z nowym hasłem ze sklepu.
No dobrze, a próbowałeś ponownie zmienić hasło? Może przy zmianie popełniłeś błąd. A no i czasem się zdarza ze przez nieuwagę można włączyć niemiecką klawiaturę (wtedy najczęściej zdarzają się błędy). Mam wrażenie, że wiesz jak sprawdzić czy nie masz takowej klawiatury włączonej, ale na wszlki wypadek napiszę: Crtl+Shift (włączanie i wyłączanie trybu niemieckiego. Jak rozpoznać? Otwórz notatnik i kliknij "z", jeśli wyjdze "y" znaczy to, że klawiatura niemiecka jest włączona. Zmien hasło jeszcze raz, zrób to tak dokładnie jak to możliwe i spróbuj ponownie się zalogować. Zapomniałem dodać: Czy do sklepu logujesz się nowo podanym hasłem?
tak probowalem zresetowac ponownie haslo, klawiatury nie mam przestawionej do sklepu za kazdym razem loguje sie bez problemu nowym haslem czy haslem po resecie problem jest tylko przy logowaniu sie na server
Sądziłem, że dam rade jakoś pomóc... No nic przynajmniej wiadomo, że najprostsze rozwiązania nie działają. Prosiłbym kogoś bardziej kompetentnego do zabrania głosu, bo mi dobre pomysły już się wyczerpały :/
dzieki Kruku za checi wlasnie probuje jeszcze reinstal maincrafta zrobic i wyczyscic pliki zainstaluje ponownie na czysto moze jakos to pomoze [hr] proba reinsalki nic nie zmienila, restart routera tez nic (mam stale IP) ktos z supportu ma jakis pomysl jak ten problem rozwiazac?
Takiego przypadku to jeszcze nie widziałem wydaje mi się,że reinstalacja Minecraft`a nic tutaj nie da. Poczekaj aż wejdzie ThreeEyedMaster lub XInfiniterX.