MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

antexol

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika antexol, 1 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    [Imię]:Antek
    Dokładny nick w grze: antexol
    [Ile czasu dziennie przebywasz w grze , oraz na serwerach najchętniej]: w dni powszechne , dziennie przebywam 3 h , a w soboty i niedziele 6 h . Kontakt ze mną może być prowadzony poprzez skypa , sms , gmail . Najczęsciej przebywam na serwerze surviwal.
    Data urodzenia: 18.10.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja
    : Grę w minecraft rozpocząłem w roku 2011 , na wersji 1.7.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 rok .
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie pełniłem takiej funkcji, ale znam obowiązki pomocnika.
    Co chciałbyś/chciałabyś cos zmienić na Craftapple: Nic bym nie zmieniał na tym najlepszym serwerze:D.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Posiada uprawnienie do komendy /Kick [Nick] wyrzuca ona gracza za np. smiecenie na spawnie, omijanie cenzury lub za spam. Ma również uprawnienie do komendy /mute [Nick] [czas] używa się ją tylko w w przypadkach kilkukrotnego użycia poprzez pomocnika komendy Kick, lub za niesłuchanie ostrzeżeń . Pomocnik musi informować ekipę o problemach lub skargach zgłaszanych poprzez graczy. Powinien rozwiązywać spory pomiędzy graczami . Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciał bym pomagać graczom którzy dopiero co rozpoczęli grę na tym serwerze , jak również mieć wpływ na osoby niestosujące się regulaminowi.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spytał bym się o szczegóły zaistniałej sytuacji. Porozmawiał bym z dwoma stronami w sposób łagodny tak aby nikogo nie urazić. Przypomniał bym sobie regulamin serwera, wyjaśnił bym że dana sprawa nie jest karalna lub jest karalna . Kiedy nie jest karalna uspokoił bym powoda że to nie jest karalne gdy sprawa jest karalna podjął bym odpowiednie kroki w postaci wykopania danego gracza , zgłoszenia go administratorowi lub vice
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak często w szkole robie projekty z 2 lub 3 osobami , a na serwerze prowadzę swoją galerie handlową i mega fabrykę z dwoma osobami.
    Opisz swoją osobę: Nazywam się Antek mam 12 lat i chodzę do klasy 6. Moją pasją jest projektowanie budowli, wiem że z taką pasją bardziej na moderatora ale wole pomocnika, ponieważ często pomagam ludziom w prawdziwym życiu oraz w Mc . Uwielbiam wysłuchiwać ludzi np. słuchać jakie mają problemy oraz jakie są ich historie. Kiedy ktos się mnie o cos pyta staram się jak najszybciej odpowiedzieć. Jednym lub dwoma słowami lubię pomagać.
    Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjny jestem codziennie w poniedziałki od 16 00 do 21 00 od wt do pt od 15 00 do 21 00 z małymi przerwami a w soboty i niedziele od 13 00 do 22 00. Kontakt ze mną może być w postaci sms , skype , gmail.
    Umotywowanie podania: Głównym powodem chęci zostania pomocnikiem było to że bardzo długo gram na tym serwerze , dlatego chciał bym już sam utrzymywać porządek na czacie oraz pomagać w rozwiązywaniu sporów pomiędzy graczami

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Podanie brzydkie,zlewa się bardzo,to twój pierwszy post na forum nie udzielasz się w ogóle. Parę błędów ortograficznych zarówno jak i interpunkcyjnych.

Jak jeszcze grałem na serwerze nie widziałem tego twojego zaangażowania do pomocy.

Nie napisałeś na których serwerach najchętniej przebywasz.

Napisałeś samo "/kick [nick]" a powinno być /kick [nick] [powód],tak samo z "/mute [nick]" a powinno być /mute [nick] [czas].

Regulamin serwera cza znać a nie przypominać go sobie w danej sytuacji.

Myślę,że nie ma co więcej pisać jakoś mnie te twoje podanie nie przekonuję. Pozostanę na razie przy NIE!

Zamiast poprawić to co ci napisałem to ty poszedłeś na łatwiznę.

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Podanie czyta się ciężko ze zględu na formę (brak odzielenia punktu od punktu), ale... no właśnie, bo treść z kolei jest dość przekonująca.

Przyczepiłbym się może do punktu na jakim serwerze grasz najczęściej bo to ważne (survival/creative), a nie podałeś nic w tej kwestii.

Brakuje mi trochę przykladów twojego postępowania wśród graczy na forum. Twoim jedynym postem jest twoje podanie. Zero innych treści jak i punktów reputacji.

Błedy w podaniu są, ale nie w takiej ilości by odrzucały i zniechęcały do czytania.

No i ostatnie: Z gry na sewerze rzeczywiście gdzieś mi świta twój nick, ale nie aż tak by móc cię przypisać do jakiejś konkretnej sytuacji czy dwóch.

To co mówiłem odnośnie twojego braku postów na forum. Nie umiem określić jak w praktyce wygląda twoje zachowanie w grze.

Ratuje cie niekaralność, oraz to, że rozumiesz jakie są obowiązki i uprawnienia pomocnika oraz rozumiesz jak działają ich komendy. Punkt o rozwiązywaniu konfliktów też jest całkiem mocny.

Jak na mój gust masz spore szanse, ale niestety pomyliłeś trochę kolejność działań. Pokaż się na serwerze i forum. Popraw to co pisałem wyżej, a będzie zbacznie łatwiej określić czy się nadajesz czy nie :)

Moja ocena:
    Tak, ale za miesiąc jeśli się poprawisz.

Ocena pozostaje jednak niezmieniona.

4. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Teraz kilka słów ode mnie...

Podanie nawet przyzwoite. Na pewno nie jest to wzór idealnego podania, ale widać Twoje staranie. Poza tym sama treść jest dosyć przyzwoita. Na przyszłość zwrócę Ci uwagę na jeden rażący w oczy błąd:
    Chodzi mi i spacje po kropce/przecinku. Spacje robimy po kropce lub przecinku, niepotrzebna jest przed nimi. Poprawione zdanie wyglądałoby tak:
    Kojarzę Twój nick z serwera, ale nie widziałam Cię "w akcji". Niestety nie widziałam Cię jak pomagałeś. Nie było sytuacji według której mogłabym wyrobić sobie na Twój temat zdanie. Nie jesteś też aktywny na forum.

Przede wszystkim:
    -bądź aktywny na chacie,
    -wypowiadaj się na forum,
    -staraj się angażować w życie serwera,
    -pomagaj.

Na dzień dzisiejszy będę neutralna :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę