MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

__Unicorn__

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika __Unicorn__, 4 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __Unicorn__

__Unicorn__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Paulina
    Dokładny nick w grze: __Unicorn__
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najwięcej czasu spędzam na survivalu około 5/6 godz :D
    Data urodzenia: 2 września 1997
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam dokładnej daty ale wiem na pewno że 2012r to był :D
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jestem tu od niedawna tak z około 3 miesiące, zaczełam tu grać 27/28 mara :D
    Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum: Nie, jeszcze mi się to nie zdarzyło:D
    Czy pełniłaś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie, nigdy :c :D
    Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Uważam że nie trzeba niczego zmieniać, nigdy się z tym nie spotkałam na innym serverze ale na craftapple panuje taka rodzinna atmosfera :D <3
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada zdolność wywalenia gracza z serwera (/kick) zmutowania go (/mute). Pomocnik powinien łagodzić konflikty i pomagać graczom w ich problemach a także dawać dobre rady :D

Dlaczego chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciała bym zostać pomocnikiem dlatego że pomaganie innym sprawia mi ogromną radość :)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ja nie oskarżam bez powodu, żeby kogoś oskarżyć musiała bym mieć powód i dowód... :D
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam i powiedziała bym że ogromne :)
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem osobom wesołą i zawsze mam uśmiech na twarzy nie denerwuje się bez konkretnego powodu. Jak już wcześniej wspomniałam bardzo lubię pomagać, pomaganie sprawia mi ogromną radość, chodzę do pobliskiego szpitala zabawiać chore dzieci. Bardzo nie lubię jak ktoś jest smutny, dlatego go od razu pocieszam. Jestem bardzo, bardzo, aż przesadnie zabawna... czasami mówią na mnie klaun ale mi to nie przeszkadza :D. Zamiast się użalać nad sobą wole się śmiać z siebie :D.
    Umotywowanie podania: Ucieszyła bym się ogromnie zostając pomocnikiem, ale nawet jak nim nie zostanę to i tak dalej będę pomagać...bardzo lubię to robić i nie zamierzam przestać.[/b]

Reklama
  2. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Domniemam, iż jesteś w gimnazjum, chociaż nawet co do tego mam wątpliwości.
    Powiedz Pani od polskiego, żeby zrobiła lekcję z interpunkcji.
    Nie:
    -podanie zrobione w 2 minuty.

@
    Gorszej wymówki nie mogłeś/aś wymyślić.

@
    Skoro kłamiesz z wiekiem, to czemu miałbyś/miałabyś nie kłamać z płcią?
    Tyle wystarczy, żeby zakończyć dyskusję z taką amebą umysłową jaką jesteś.

3. __Unicorn__

__Unicorn__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Po pierwsze mam problemy z interpunkcją bo nie mieszkam już w Polsce i uczę się 3 języków oprócz polskiego -,- po drugie nigdy nie pisałam podania i trochę wyrozumiałości -,-....... Mam wrażenie że jednak nie czytałeś mojego podania skoro napisałeś aś/eś bo w podaniu podałam imię Paulina ... więc mam wątpliwości -,- każdy możę popełniać błędy na których się uczymy...dzięki że mnie poprawiłeś pewnie już nie popełnię takiego błędu ;)

4. KarolinaPL

KarolinaPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Za dużo emotikonek. (Co prawda ich nie widać, ale denerwujące jest to'':D'')
    Jednakże jestem na tak.
    Widziałam Cię kilka razy na serwerze, i CZASEM pomagałaś...
    [hr]
    Niestety czasem...

5. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Hmm pozostanę tu Neutralny widząc jak wygląda sytuacja.

6. Nie widziałem Cię NIGDY na serwerze.Spróbuj pojawiać się częściej i staraj się pomagać i nie kłam z wiekiem.
    Do zamknięcia.

EDIT:Ciekawe jak mnie nie spotkałaś... jestem w szoku ;o.Bardzo łatwo mnie spotkać.Nie nabijaj sobie postów przy okazji.

7. __Unicorn__

__Unicorn__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja też nigdy się z tobą nie spotkałam na serwerze ;) a z wiekiem nie mam po co kłamać ;P

Reklama
  8. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    hmm... Na pewno zgadzam się z zielonym. Ale dodam coś od siebie. Po pierwsze powód tegoż właśnie podania i umotywowanie. To mówi samo za siebie. Skoro chcesz być pomocnikiem, bo tylko lubisz ,,pomagać'' to równie dobrze możesz pomagać i bez tej funkcji. Co ona niby takiego ci da? Fajny niebieski prefix? Tyle to możesz zdobyć kupując vipa. A bycie pomocnikiem to ciężka, wyczerpująca i czasem męcząca praca. A nie widzę po tobie, abyś była na to gotowa. Argument, że trochę wyrozumiałości, bo to pierwsze podanie też nie jest jakiś świetny. To tak, jakbyś w gimnazjum na teście z kinematyki dostała lufę, i powiedziała pani, że trochę wyrozumiałości, bo to twój pierwszy raz. Interpunkcji nie będę się czepiał, bo osobiście nie przykładam do niej wagi. Także nie miało być hejtersko, a wyszło jak prawie zawsze... A, jeszcze jedno. Nie poddawaj się po pierwszym podaniu. Ucz się na błędach, alejednocześnie udzielaj się trochę bardziej na forum, bo to też jeden z obowiązków pomocnika.
    #PisaneZTelefonu

9. Excitator

Excitator Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK.

10. __Unicorn__

__Unicorn__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuje :3

11. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Nie:
    Mało grasz,
    Nie udzielasz się nw grze/Nie udzielasz się na forum
    Nie widziałem cie na serwerze
    Nie pomagasz.
    Na Tak:
    Żadnego Powodu nie widzę.
    Ocena:
    Jesteś rocznikiem 1997r. rozumiem że masz 19 Lat. Postaraj się z podaniem. W podaniu o prace nie użyjesz takich emotek tak jak: :D :)   o_O. Myślę jak pograsz, dasz się zapoznać się Administracji/Ekipie to na pewno przemyślą czy się nadajesz czy nie.
    Oczywiście ocena na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę