Mam pytanie. Dlaczego na serwerze Creative gdy powiesimy ramkę na przedmiot lub obraz po chwili znikają? Nie wiem czy to błąd serwera czy to jest po prostu wyłączone.Proszę o odpowiedź ewentualnie działanie w tej sprawie.
Z tego co wiem, to jest to błąd serwera i istnieje odkąd pamiętam. Wątpię, że jest możliwość naprawienie tego błędu- jakby było to możliwe, to zapewne administracja zajęłaby się tym. Powiedziałam co wiedziałam, możesz liczyć na wypowiedź kogoś bardziej znającego się na takich rzeczach
Według mnie to jest spowodowane przez plugin, który usuwa byty. I w opcjach jest zaznaczone, żeby usuwało ramki/obrazy.
Nie podałeś jakiego trybu dotyczy problem, więc założę, iż mówisz o Survival. Na Survivalu jest włączony plugin, który ogranicza ilość bytów na jednym chunku (fragmencie mapy 16x16). Gdy zostanie przekroczony ten limit to byty (np. zwierzaki, ramki, obrazy) zostają usunięte. PS Na przyszłość proszę określać jakiego trybu dotyczy problem.
Jest Napisane że dotyczy trybu Creative -,-. Przyłączam się do odpowiedzi. Tak ja też próbowałem. Kilka razy. Zdziwiło mnie że znikało. Czy można to jakoś Ogarnąć ?
Odpowiedz jest prosta ramki itp stoją na niewidzialnych mobach, co za tym idzie gdy byty są kasowane w tym nadmiar mobów są kasowane również te przedmioty.