Oficjalnie kończę swoją przygodę z minecraftem. Bo za niedługo idę do gimnazjum i nauki dużo będę miał, a to że w pewnym sensie jestem inny, więc zadawanie się z dziećmi w minecraft'cie dobrze mi nie zrobi. Nikt się ze mną nie pożegna, prócz ekipy i paru członków administracji bo ta jest jak na standardy światowe wyjątkowo miła, za co dziękuje tym osobom. Życzę serverowi ustąpienia problemów z lagami itp. Dziękuje za wspólnie spędzone chwile, spędziłem je lepiej niż jakiekolwiek w swoim życiu realnym, dziękuje. Może kiedyś wrócę. - Shadow
To ty jesteś jeszcze w podst? Myślałem, że już gimba czy tam liceum/technikum/zawodówka :E Przynajmniej jeden mniej :E Nq
Czasem byłeś troszkę ekscentryczny, ale mimo to zawsze będzie brakować kogoś tak poniekąd pozytywnie wyróżniającego się gracza na serwerze. Pamiętaj, że ip CA zawsze stoi otworem, więc jakbyś kiedyś znalazł trochę czasu to wpadnij i powiedz co u cb. Paa
Żegnaj. Życzę Ci wielu ciekawych wakacyjnych przygód =D Mam nadzieję, że w gim poznasz wielu interesujących ludzi 3maj się jeżyku <mam_pomysl> Three.
Żegnaj. 1 Rok minecrafta u nas, a teraz lecisz jak mały ptak w głębokie niebo. Powodzenia na drodze nowego życia bez minekrafta.
Tak się złożyło, że nie miałam okazji nawet z Tobą zamienić słowa, choć jestem tu kawał czasu. Może dlatego, że raczej jestem takim "dzieckiem survivalu", a z tego co mi wiadomo, to Ty raczej przebywasz na CV Ale pożegnanie się należy Więc: Powodzenia w gimbie, żegnaj :< Wpadnij czasem.
Przypomniało mi się coś o czym muszę napisać, akurat wczoraj, więc przyszedłem dzisiaj bo mam Urodziny, wszystkiego najlepszego dla mnie. Chciałbym wymienić listę osób którym życzę dobrze i źle, zacznę więc: Polaczekk, albo jak niektórzy cie zwali morsem, Po wybrykach na discordzie uważałem cie za nie bardzo dobrego człeka, jednak przynajmniej miałeś odwagę odpisać w tym wątku, za co cie doceniam i jednak jesteś lepszy niż ci zdrajcy razem wzięci których wymienię potem. mati1x1 znałem cie bardziej z widzenia, i miałem cie za lizusa, ale byłem zaślepiony przez panów których potem wymienię oraz coś nie szło ci za dobrze, myślę więc, żebyś popracował nad tym żeby pomagać jak proszą, nie na siłę, i nie lizusować aż tak bardzo, to wtedy moim zdaniem miałbyś duże szanse na dołączenie do ekipy, bo o ile pamiętam to chciałeś dołączyć, jakbyś jeszcze raz próbował to powodzenia! Lista zdrajców: Dominixator JakubCreeper Creative322 doublelightsaber miałem was za przyjaciół, ale się zawiodłem, 3 lata temu w realu miałem podobną sytuacje, że przyjaciele okazali się zdrajcami, nawet nie napisaliście tu NIC, nawet nie proście mnie więc o wybaczenie bo go nie dostaniecie. Jeszcze podziękowania do ekipy i administracji: Dziękuje wam za wszystko, miłe wspomnienia mi pozostaną przynajmniej, atmosfera jedyna w swoim rodzaju, bardzo dziękuje jeszcze raz za wszystko! Mowa końcowa: Nawet jeśli wrócę do minecrafta, to pod innym nickiem, i raczej nie na ten server, bo tu już nie mam co robić, bo samemu to. . równie dobrze mogę odpalić singla, zdrajców uważałem za przyjaciół, teraz jestem sam, szukanie nowych przyjaciół na poziomie graniczy z cudem, wszyscy inni ogarnięci gracze odeszli z servera. Więc żegnam, jak już w powodzie nieobecności wyjaśniłem, będę do was może co jakiś czas wpadał, bo odchodzenie przed wakacjami mądrym pomysłem nie było, ale. . i tak nie miałbym co robić bo jak wcześniej wymieniłem, z kim? mogę równie dobrze na singlu grać, będzie tak samo. Więc jeśli to przeczytałeś/aś, dziękuje ci za to! Shadow out.
Dziękuje za miłe słowa oo mnie. Wszystkiego Najlepszego z dn. Urodzin ! 100 lat Fajnie by było źebyś wpadał na serwer. Źyczę powodzenia. Pozdrawiam #PisanieNaTelefonie.