1.Nick z gry: OldFoxy_ 2.Data otrzymania bana: 7 maja 2016 r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: chciałem poinformować kolegę, że przestaję grać, że nie będzie mnie chwilowo w grze. Niechcący i zupełnie nieświadomie wpisałem nazwę innego serwera. Nie chciałem nikogo reklamować, moim celem było jedynie wskazanie co chwilowo będę robił. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Nie chciałem nikogo reklamować, jeśli tak ktoś to odczytał to zrobiłem to całkowicie nieumyślnie. Argumentacja j.w. w pkt 3. Chciałbym dodać, że na tym serwerze gram praktycznie codziennie, robię zakupy w sklepie craftapple, mam tu wielu znajomych wiec tak naprawdę nie mam żadnych powodów aby reklamować inny serwer. Nigdy wcześniej nie byłem karany na tym forum. Z uwagi na powyższe proszę o odbanowanie. Jeśli moja prośba nie zostanie uwzględniona to proszę o rozważenie zmiany powodu bana z "reklama" na "reklama nieumyślna" a co za tym idzie na skrócenie okresu niemożności gry na craftapple.pl
Pewnie poszedł ban z miejsca, bo na forum nie ma skargi. Więc bez dowodów mogę powiedzieć, że jeśli masz bana, to nie za darmo, Jestem przeciw UB