MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Bywajcie

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika indianajones1899, 9 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Okej, kiedyś musiał nadejść ten czas. Ja również odchodzę. Nie jestem w stanie podać powodu. Nie teraz. Ale jak wszyscy, podziękuję za grę niektórym osobom.
    Gabi48, jesteś naprawdę świetną osobą, otwartą, miłą i przyjazną. Nie zmieniaj się. I kup mikrofon :p

Kruku, świetny gość, miły pomocny, otwarty, trochę nerwowy, ale każdy ma wady. Powodzenia w awansowaniu.

zNormal, jak jeszcze tu wbijasz, to wiedz, że to dzięki tobie jestem tym, kim aktualnie jestem (albo byłem).

WildBitc, dzięki za okazaną pomoc, i za rozmowy. Tak samo jak Normal, dzięki tobie się trochę zmieniłem.

ThreeEyedMaster, przez ciebie żałuję, że mnie już nie będzie. Masz specyficzne poczucie humoru, jednak mi ono odpowiadało. Do tego zawsze służysz pomocą i radą.

Zielony, Belfegor, Yumisiek, pat, Kornel, dzięki za rozmowy na TS. Oraz za twój szacunek zielony :D

CharmingFlame, ty zawsze masz jakiś dobry pomysł, lepszą realizację i mocną głowę i umysł. I pamiętaj, HL3 się kiedyś pojawi.

Oczywiście jest parę innych ludzi, LukDub, Sonia, Olena czy inni, ale oni są mixem pozostałych. Żegnajcie.

Ale pamiętajcie o jednym

Wiecie, teraz czuję smutek. Nie udawany. Tego serwera nie tworzą tylko gracze. Ale dzięki ty ludziom którym napisałem, jestem innym człowiekiem. Bywajcie.

Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Indiana, nie rób nam tego :<
    Jednak mam nadzieję, że się rozmyślisz...
    A gdyby nie:
    Wspaniała z Ciebie osoba, której zawdzięczam dostanie się do ekipy, bo przecież Ty poradziłeś mi, gdy zastanawiałam się nad złożeniem podania. Wspierałeś, poradziłeś, jak na początku nie wychodziło i cierpliwie tłumaczyłeś. Taa... I zachęciłeś do używania ts'a. Sporo tu zmieniłeś i będzie Cię brakowało. Tak naprawdę z nikim mi się tak dobrze nie rozmawiało jak z Tobą, mimo odmiennych charakterów. Wielka szkoda, że kończysz przygodę z CA.

Powodzenia w życiu prywatnym. I pamiętaj, że "I'II be back" do czegoś zobowiązuje.
    Adios :(

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Żegnaj, trzymaj się tam Indi [​IMG]
    Powodzenia w prawdziwym świecie [​IMG] Nie zapomnij o Nas

*Zbyt wielu wspaniałych ludzi odchodzi :<
    Czuję smutek ale i pewnego rodzaju rozpacz gdy jakaś Osoba, którą naprawdę lubię, się żegna :<
    Jak to pięknie ujął Kruku, pustka pozostanie po Tobie.

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    I kolejny się żegna, jakby testament miał zaraz spisywać.
    Żegnaj, farewell, sayonara, hasta la vista i te inne.
    Od kiedy ja mam dobre pomysły? ;p

5. Othello

Othello Użytkownik

Docenione treści:
    0
    [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eEvtZtOxBo0[/video]

6. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Powodzenia :) trzymaj się.

7. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Jeśli to prawda... idiana Nieee!

Moje krucze serce krwawi! :'(

Czarne chmury nad nami zawisły...

Gdy zniknąłeś na miesiąc czuć było pustkę, czegoś brakowało, coś było nie tak. Gdy się pojawiłeś, zdawać by się mogło, że wszystko wróciło na swoje miejsce. Niczym ostani element układanki, który trafiając w brakujące miejsce sprawił, że obraz stał się kompletny i rzeczywiście piękny.

Teraz, gdy masz zamiar odejść, układanka znów stanie się niekompletna, znów zaraknie tego kluczowego elementu.
    Elementu ktorego będzie nam ogromnie brakowało.
    CIEBIE będzie nam ogromnie brakowało.

Żegnaj :'(

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Oh, Indiana, Indiana...co żeś Ty uczynił.

Cokolwiek jest powodem Twojego odejścia to mam nadzieję, iż nie jest to coś złego. I, że wszystko u Ciebie OK.

Super się z Tobą rozmawiało. Wspaniale się z Tobą budowało. Prześmiesznie się z Tobą żartowało.

Byłeś wzorowym Pomocnikiem.

Bądź dobry dla swojego brata. Pamiętaj chcąc nie chcąc jesteś i zawsze będziesz dla niego wzorem. :)

Pomału przestaję poznawać ludzi na tym serwerze niczym monet zepsuty biletomat na stacji. Kto następny ?

Kurczę no! Będzie mi Ciebie tak normalnie po ludzku brakowało... :\

Bywaj.

[video=youtube]https://youtu.be/It4WxQ6dnn0[/video]​

9. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    A gdzie ja? :E Ja starałem czitować na cv używając XRaya, a ty mi to robisz? :C Hańba po prostu :E Nq Idjano :c

10. indianajones1899

Docenione treści:
    0
    Dżiss, od razu straszne zawały. To będzie... Jakby to nazwać... No nie mam słowa aktualnie. W każdym razie nie odchodzę na stałe, ale na dłuższy czas. Czyli mniej więcej po lub w trakcie sierpnia. Dlatego jest właśnie moje ulubione:
    I'll be back ;)
    #JedenWątekTrzyReputkiOMG

11. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    DAJ MI LISTĘ OSÓB, PRZEZ KTÓRE ODCHODZISZ, A STRACĄ SWOJE TRASOWNIKI W ~ 24H.
    1,5 TB Z IRC BOTNETA DOSTANĄ W PAKIECIE I SIE SKOŃCZY.

Masz nas odwiedzać na ts i serwerze, bo mój szacunek się skończy. xD
    Jesteś jedną z nielicznych osób, które mi nie podpadły i które darzę sympatią, nie zepsuj tego. Widzę Cię 4 razy w tygodniu minimum.
    No chyba, że masz jakąś loszkę, to 2.

12. indianajones1899

Docenione treści:
    0
    Mówię, nie mam po prostu czasu na grę chwilowo (przynajmniej zdaniem moich rodziców, ale nie zabieraj im trasowników, mamy wspólny internet)

13. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bywaj indiana, byłeś wzorowym graczem na serwerze i miłym kompanem podczas rozmów na TS3...

Najwyraźniej nie byłem godzien, byś mnie umieścił tam na liście których wyjątkowo żegnasz, ale ja Ci nie mam za złe ;)

Powodzenia w życiu, dobrze się ucz!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę