MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Oficjalne pożegnanie - Pa, pa mordki wy moje! =C

Dyskusja w 'Przywitaj się' rozpoczęta przez użytkownika Rectuz, 13 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0

Witajcie,
    po raz ostatni!

Tak wiem takich wątków z mojej strony może było już z trzy, ale ten jest już na pewno ostatni. Długo zastanawiałem się nad tą decyzją.
    Odchodzę bo już nie mam czasu na grę (jeśli dobrze zauważyliście) znudziłem się już Minecraftem na dobre. Do tego, jestem teraz w pierwszej gimnazjum i nie mam już czasu, zawaliłem nawet troszkę szkołę.
    Tak jak MrMycha również już przejżałem, że moja ekipa do wspólnej gry odeszła, na serwerze z moich przyjaciół z gry została już tylko jedna osoba (nie myśl, że to ty B)). :] B)

Osoby, które kiedykolwiek uraziłem przepraszam. Musicie wiedzieć, że jak każdy z nas mam też swoje dobre i złe dni. Mało kiedy odpuszczam kiedy mi ktoś podpadnie. <zasypia>

Do osób, które myślały, że mam 15 lat muszę wam się przyznać, że jestem 13 latkiem. o_O

Nie żałuję czasu tutaj spędzonego, zawsze będę pamiętał niektóre sytuacje m.in.: ktoś mi kiedyś napisał, że zawsze jestem na te przysłowiowe "nie" w prośbach o UB - nie wiem dlaczego, ale śmiechłem wtedy bardzo bo wiedziałem, że to nieprawda. xD
    Zapamiętam też wszystkich tych z PvP i wielee więcej sytuacji.

To chyba tyle. <zasypia> Naprawdę dobrze będę was wspominał, może kiedyś jeszcze tutaj zajrzę i napiszę jakiegoś posta. <mam_pomysl>

Pozdrawiam, Patryk! :]
    @Edit: Proszę też administrację o zamknięcie tego wątku po 48 godzinach. To moja ostania wola na tym serwerze. :-D

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Ostatnimi czasy mieliśmy pewne zatargi ale mam nadzieję, że nie zapamiętasz mojej osoby w zły sposób z tego powodu ;)

Trzymaj się GoldMythManie (Rectuz)[​IMG]

Powodzenia w życiu prywatnym [​IMG]

3. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Powodzenia w nauce i życiu prywatnym :)
    Adios

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Powodzenia i do zobaczenia ;)

(Wrócisz. Wszyscy wracają, a wierz mi gimnazjum to nie taki nawał nauki jak myślisz) ;)

5. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @Luckyluck10 - takie zatargi co mieliśmy to nie zatargi, poza tym miałeś rację, a ja napisałem tamto bez zastanowienia. :]

6. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Żegnaj :] Powodzenia w rzyciu prywatnym ;)

7. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Ehhh Gold szkoda,że rozstali my się w kłótni na serwerze o jakiś głupi dom,który budowałem z dominem.Moim zdaniem to było bez sensu ale czasu się nie cofnie :(,jak bym mógł to jakoś naprawić :(. Mam nadzieję ,że ci się powiedzie w życiu,że wrócisz jeszcze kiedyś do nas ;) Trzymaj się ;)

Reklama
  8. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Żegnaj GOLD!

Życzę ci dużo 5 z informatyki i innych przedmiotów :p

Życzę szczęścia, więcej pieniędzy, Uniknięcia jakiśkolwiek Banów itd. Co mogę więcej powiedzieć żegnaj!

9. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Docenione treści:
    58
    "Miej serce i patrzaj w serce"

W tych słowach zawarłbym wszystko czego chciałbym Ci życzyć, ale i żeby towarzyszyły Ci jako taka przewodnia idea. Żebyś o niej pamiętał za każdym razem, kiedy przyjdą dla Ciebie momenty na przemyślenia, których również życzę jak najwięcej, jak i wszystkiego co dobre. Pomimo wszystkich zgrzytów liczę, że rychło do nas wrócisz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę