Witajcie, Odkąd zacząłem tu grać pisałem bardzo dużo pożegnań, obiecywałem sobie, że odejdę, lecz jednak wracałem. Dziś gdy już przejrzałem na oczy zrozumiałem, iż gra tutaj straciła już jakikolwiek sens. Moja dotychczasowa "ekipa" z którą urządzaliśmy wypady na PvP odeszła. Na tym serwerze zostały już same dzieci, jedynie co to ekipa i administracja serwera są jeszcze jacyś ogarnięci. Mimo wielu prób nadeszła ta ostatnia chwila dzięki której pragnę się z wami pożegnać i jednocześnie zakomunikować o oficjalnym odejściu. Chcę wam podziękować za wspólną grę dzięki której chwile z wami były cudowne i pełne frajdy. Nie będę wymieniał graczy którym chcę szczególnie podziękować, bo musiałbym wypisać tu jedną, jedyną osobę o nicku BartekOsuch. Moje konto zostanie wkrótce oddane, a ja zakończę moją przygodę z MC już na zawsze. Miło było z wami grać, lecz czasem ważniejsze jest życie realne niż fikcyjne. Cześć.
Thunder byłeś dla mnie wzorem do naśladowania. Teraz gdy odchodzisz nie będę miał kogo naśladować. Nie wiem czy widziałeś ale rozbudowałem ta działkę, którą od Ciebie odkupiłem. Chciałem się Tobie pochwalić ale nie mogłem Cię spotkać na serwie . Także ja dziękuję Tobie za wspólnie spędzony czas i życzę powodzenia w dalszym zyciu. To trzymaj się <3 BRACHU Pamiętaj o mnie gdy BĘDZIESZ wspominał Minecrafta. Pozdrawiam Panstachu321 [hr] Ps. Będę dręczyl ThreeEyedMastera. Pa Thunder będę tęsknił.
Na każdego przychodzi pora. Znamy się jakieś 3 lata więc musiałem zostawić tu ślad po sobie, Żegnaj. Wpadaj na Skype
aha, fajnie, tylko jedna rzecz mi tu nie pasuje a tu urywek z regulaminu: Łamiesz w ten sposób regulamin, dziwne że dopiero ja zauważyłem <mam_pomysl> a tak wgl, żegnaj, mimo że i tak znałem cie tylko z widzenia na chatcie