Imię: Michał Dokładny nick w grze: AnmeYou Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Lubię wszystkie Data urodzenia: 2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014.06 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie pamiętam Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłem karany Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem ale to były bardzo małe serwery które z czasem upadały i były zamykane Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wydaję mi się że więcej osób w administracji to usprawni serwer Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Ma uprawnienia do - wyrażenia własnego zdania - zbanowania (z powodem) Obowiązek: - Rozpatrzenia każdego zgłoszenia na /helpop jak i na ts Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Dlatego że nadaję się na tą posadę. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zrozumieniem dwóch stron i doprowadzenie do rozwiązania,pogodzenia Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak mam własne kółko dyskusyjne w moim gimnazjum Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem osobą skromną nie lubię nie porządku,nie ładu lubię gdy wszystko jest na swoim miejscu i jest poukładane jestem realistą. Lubię pomagać innym oraz dyskutować na różne tematy mam też zainteresowania MotoCrosy. Interesuję się grami typu Minecraft,Counter strike global ofensive Określ swoją dyspozycyjność: Do 8 H Umotywowanie podania: Moje podanie jest ładne schuldne czyste i jest w nim sama prawda.
Nie Nie Nie i jeszcze raz Nie już ci tłumaczę czemu. Nie podałeś przybliżonej daty. Totalne bzdury :/ pomocnik nie ma uprawnień do banowania,nie wymieniłeś komend pomocnika. U nas jest oddzielna ekipa/administracja na ts i na serwerze,nie ma u nas takiej komendy jak /helpop chyba,że czegoś nie wiem. No toś podał powód. Nawet mi się nie chce tego dalej pisać nie przyłożyłeś się w ogóle,nawet nie chciało ci się zapoznać z obowiązkami pomocnika/komendami,o regulaminie to już nawet nie wspomnę. Jestem na NIE.