Witam Gdy pisałem temat swój na temat craftapple admin napisał o tym ze robiom Pocketmine co o tym myślicie??? Oraz co zawiera ten serwer na Antka i najważniejsze kiedy będzie otwarcie serwera???
Otwarcie takiego serwera nie będzie tak szybko. Będzie około 1-2 lat. Już 1 rok robią Real MC. Zamiast otworzyć jakiś nowy tryb to jeszcze zamykają. Pozdrawiam.
Powiem tak, Jak na razie są niedokończone 3 tryby w tym nad jednym nie ma jeszcze zaczętych prac. Jest on dopiero w planach. Aktualnie będzie zamknięty tryb "Vanilla" i będzie zastąpiony "RealMC". Gdy to nastąpi rozpoczną się prace nad trybami takimi jak Skyblock i freebuild.
Nigdy, przenigdy, nie zagram na trybie Pocket. Na RealMC z resztą też, a zwłaszcza gdy pojawia się On kosztem Vanilii :'(
a moim zdaniem na Vanilli nie ma co robić, że usuwają to mi zwisa A infi sam napisał, że RealMC stoi pod znakiem za pytania, bo jeden plugin nie jest już wspierany, a propo samego tematu tego, To nie dziękuje za to, Granice w MC na pocket to zuo ;-; a i tak jeszcze 20 zł chcą za to, więc osobiście nigdy nie zagram Tyle ode mnie, nie odpisywać
Na vanilli gram tak raz do roku, więc jego zniknięcie w zasadzie wgl mnie nie obejdzie. Minecraft Pocket Edition to dla mnie typowo "kiblowa" gra. Można sobie w nią popykać jak nie ma już nic ciekawszego do roboty... Robienie z tego serwera dla mnie mija się z celem bo większość osób i tak woli grać na komputerze, a patrząc na popularność już istniejących serwerów pocket (również polskich), uważam że robienie PocketApple byłoby stratą czasu i pieniędzy. Moim zdaniem PocketEdition jest dobre, ale na single. @up Minecraft PE nie ma już granic świata i bardzo przypomina w wyglądzie generowanych struktur wersje na PC.
Uważam ze warto chodzias spróbować dla potomnosci (kto wie może się spodoba innym) Poza tym znam 1 apk która pozwala pobrać pe za free jest nim mobogenie
O ile tylko czegoś nie przeoczyłem to wtdaje mi się, że nie zapadła żadna decyzja w tej sprawie. Jeżeli chcesz dodać to jako oficjalną propozycje, możesz to zrobić w tym dziale. Wtedy administracja będzie decydować, czy wprowadzić daną zmianę czy nie.