No witajcie Jestem na CA już jakiś czas, ale jeszcze się pnie przywitałam xD. No to siemanko Jak się nazywasz? Ada / Adela Jak masz na drugie imię? Dobre pytanie, bo niestety nie mam Twoja ksywka ? adeluna Ile centymetrów mierzysz? 160 (około) Jaki masz numer buta? 37/38/39 (wiem, dużo) Jaki masz znak zodiaku? Baran (to o niczym nie świadczy) Wierzysz w horoskopy? Njet Wklej zdjęcie! Daj lizaka to wkleję xD Jesteś praworęczny czy leworęczny? Prawo Czego nie lubisz robić? Sprzątać pod przymusem Co lubisz najbardziej jeść? Lody? Spaghetti? Kotlety? słodycze? O rany, dużo tego? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Szpinak Jaki jest twój ulubiony owoc? Truskawka/Arbuz/Malina Jakiego warzywa nie lubisz? Pora Jakiej czekolady nie lubisz? Studenckiej (z czech) Co najczęściej jesz na śniadanie? Tosty/kanapki Co najczęściej jesz na kolację? Tosty/parówki/kanapki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Dzisiaj w szkole W jakim stylu się ubierasz? Luźnym/wygodnym Jaki masz kolor włosów? Brązowe Jakiej długości są twoje włosy? Średnie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste Wolisz brunetki czy blondynki? Brunetki (nie, nie jestem lesbijką) Jakiego koloru są twoje oczy? Piwne/zielone Lubisz zwierzęta? Nom Masz zwierze? Tia Masz chłopaka/dziewczynę? NIE Kiedy masz imieniny? 30 lutego Masz telefon domowy? njet Masz rodzeństwo? MHM Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Ariana Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Krzysiek Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Nie lubiem Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Nie lubiem Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Bieber? (nie, nie kocham go, broń boże 0-0) Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Nie lubiem Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Nie lubiem Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Nie lubiem Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Bieber-Sorry Przeróbka "Hello" - Hello to the dark side Jaką słuchasz muzykę? Normalną Jakie jest twoje ulubione drzewo? Klon? Jaki jest twój ulubiony film? Jak wytresować smoka Jaki jest twój ulubiony serial? Jeźdźcy Smoków Czy lubisz śpiewać? Nie Czy lubisz tańczyć? Nie Czy lubisz rysować? Trochę Ulubiony gadżet? nie mam Ulubiona strona internetowa? GryJeja i SameQuizy Ulubiony program telewizyjny? CN, Nickelodeon Jaki jest twój ulubiony sport? Ręczna Uprawiasz jakiś sport? Nie Ulubione przysłowie? brak Czego nigdy byś nie zrobił? Skoczył bez spadochronu z wysokości 1000 m.n.p.m Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Kupiła laptopa, IPhone i domek jednorodzinny, a potem na cele dobroczynne Co byś zmienił na świecie? A co ja, bóg jestem? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Kilka razy Na jakich instrumentach umiesz grać? Harmonijka Wierzysz w prawdziwą miłość? Może... Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Nie mam Czy umiesz pływać? Trochę Jakie lody najbardziej lubisz? Sorbety i Wodne, czekoladowymi też nie gardzę Lubisz długo spać? Zależy Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Niue powim Jaki obcy język znasz? Angielski Napisz coś w tym języku Can you speak english? Co to znaczy? Umiesz mówić po English? xD Jeździsz na rowerze? Ta (MAM NOWY ) Jeździsz na rolkach? Troszkę Jeździsz na hulajnodze? Troszkę Jeździsz na deskorolce? Troszkę Ulubione miejsce wakacyjne? Morze i Mazury Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Jedzenie, picie i DUŻO KSIĄŻEK Lubisz chodzić do kina? Ta Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? A ktu to wie? Czy lubisz czytać książki? UWIELBIAM Jaka książka jest twoją ulubioną książką? No, wiele ich jest: - Maximum Ride - Baśniobór - Wojna cukierkowa - Matt Hidalf - 5 Królestw - Omega - Magiczne Drzewo - Spirit Animals (Jeszcze sporo by się znalazło) Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jeźdźcy Smoków Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Crafter, KaczorDonald Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Nauczycielem Jakie masz hobby? Książki <3 Komp <3 O czym marzysz? Skrzydła Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Rodzina, Pies, Domeg Wymień 4 swoje wady Uparta Wymień 4 swoje zalety. Miła Co cię denerwuje? Kiedy ktoś mi mówi co mam robić 0-0 Czego się boisz? Owadów itp. Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Sobota Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesień Jaki jest twój ulubiony numer? 7, 9, 0 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 8 Ileee pisania 0-0 Ręka mnie boli ale wytrwałam
Vitaj na naszym serwerze myślę, że będziesz się tu dobrze bawiła........Kłamie mam to wszystko gdzieś idę wypić kawkę...