Witam, Mam problem, zainstalowałem launcher z waszej strony i wszystko działało, teraz tylko obok nazwy serwera wyświetla mi "bungeecord 1.8.x 1.9.x " i przy próbie połączenia i "Logging in..." i "Failed to connect to the server". Wiecie może co może być nie tak?
Serwer działa na wersję 1.9-1.9.2,a gdy pobrałeś launcher, to najprawdopodobniej był ustawiony na najnowszą wersję gry- 1.9.4, na którą serwer nie działa. Zmień wersję na 1.9.2 i wszystko powinno działać poprawnie. Tak na przyszłość: Twój wątek znajduje się w złym dziale. Tutaj opisuje się problemy związane z serwerowym TS. Wątek powinien znajdować się tu: http://craftapple.pl/forum/forum-12.html Pewnie zostanie przeniesiony.
Wersja mc współpracująca z naszym serwerem mieści się w przedziale Minecraft 1.9 - 1.9.2. Sprawdź w ustawieniach lunchera czy przypadkiem nie masz ustawionego "Use lastest version". Jeżeli tak, to zmień na 1.9.2. Powinno zadziałać. Ps. Nie ten dział. Jesteś w dziale poświęconemu serwerowi TeamSpeak3 nie Minecraft.