MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] CharmingFlame

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Djupte, 19 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Może masz rację...TY dorosły/a jesteś?

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Oj, Djupte, ty mi się Aspergerem nie wymawiaj, bo akurat też na to "cierpię" :)
    Z tym chrześcijaństwem- to nie od Jezusa pochodzi to o tym, że homoseksualizm jest zły- on nie głosił tolerancji wobec innych wyznań i poglądów. On głosił miłość do bliźniego i chwałę Boga uznawanego przez Żydów i chrześcijan, o tolerancji nic. To Bóg, najwyższy, stworzył człowieka mężczyzną i kobietą, ustanowił porządek rzeczy- mężczyzna łączy się z kobietą w akcie miłości, by zaludnić ziemię. Mężczyzna łączy się z kobietą.
    Co do tekstu, że Zielonego nie powinno być w Ekipie- on od paru miesięcy do niej nie należy.

Słowem zakończenia kolejnej, zbyt długiej wypowiedzi, będzie dobra rada- nie chcesz, by cię hejtowano, nie afiszuj się innością, chyba że potrafisz sobie z tym poradzić.

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    O czym Wy mówicie? Zdawało mi się, że to nie jest żadne kółko religijne.
    Trochę odbiegliście od tematu.

Prosiłbym o zamknięcie tego wątku[​IMG]

Dziękuje

//§8.Pkt.6

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    No tak, odbieganie od wątku, coś mi się przypomniało. Spójrzcie, na kogo się skarży autor wątku. Jeśli ktoś to dostrzegł, to proszę, by Blazi1999 nie karać, mogę to na siebie przyjąć :D

Odpowie mi ktoś w końcu na to pytanie o Warframe?

5. Djupte

Djupte Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Każdy jest inny, bo każdy może mieć inne upodobania. To, że ktoś chce być, np. tłumaczem, oznacza, iż nie powinien wykonywać swojego zawodu, ponieważ jest inny? Bo ma takie zainteresowanie?
    [hr]
    Co niektórzy z Was źle mnie zrozumieli.. Mowa tu była tylko o upomnieniu.
    CharmingFlame poświęca dużo czasu serwerowi i jest mu potrzebny.
    Nie uważam jednak, iż obrażanie czyjś osobnik było widziane jako słuszne.

6. Tomek456

Tomek456 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ziiielony może i masz racje z tymi groźbami, że ich nie było ale :
    CYTUJĘ: "No nie ukrywajmy:Jesteś homo-idź sie lecz". Skąd możesz to wiedzieć a nawet jeśli masz racje to poco to mówisz, może on nie chce tego mówić . Nie możesz oskarżać osoby o coś o czym nie masz pojęcia. POMYŚLAŁEŚ ŻE MOŻESZ OBRAZIĆ TĄ OSOBĘ ? CHYBA NIE .

7. zandor8

zandor8 Gość

Charming... nienawidzisz homoseksualistow, bo tak masz napisane w jakiejś starej książce ?!?!?

Pozwolę sobie zacytować : "Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli – źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi, to zasługa religii. "
    -- https://pl.wikiquote.org/wiki/Steven_Weinberg

Homoseksualizm w naturze jest powrzechny,
    u szympansow bonobo 75% stosunkow jest homoseksualnych.
    Nasze dna jest w 98.7% takie same jak z bonobo :)

Dlaczego "Bóg" twoim zdaniem stworzył takie małpy ?!

70% populacji światowej to nie chrzescijanie,
    czystym przypadkiem urodzilas sie w Polsce, i dlatego masz wiarę jaką masz.

Polecam spróbowac wyleczyc sie z wiary w zabobony poprzez przeczytanie "świętej księgi" innej religii, potem przeczytaj z taką samą dozą sceptycyzmu swoją biblię wraz ze starym testamentem.

Kto wie... może zamiast w Jezusa zaczniesz wierzyć w Zeusa albo Krisznę.

=== Test na katolika - niech kazdy odpowie sam ===

Czy uważasz, że hostia zmienia się w prawdiwe ciało i krew jezusa ?

Jeżeli odpowiedziałeś "NIE" to nie jesteś katolikiem :)

Reklama
  8. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Tak sobie to czytam... i se myślę że to już jest chore :D :D :D :D :D :D :D :D

Polecam ZAMKNĄĆ ten wątek

• Zabawne Zabawne x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  9. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    zandor8, jakbyś nie zauważył, to to nie jest wątek na temat religii, tylko skarga na zachowanie moje i Blazi1999. Zgadzam się z samozwańczym królem PvP, trzeba by to zamknąć, tyle że trzeba jeszcze czekać na odzew ze szczytu hierarchii serwerowej.

10. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Każdy członek ekipy czy administracji, jako iż jest przedstawicielem Cratapple nie może dawać złego przykładu. Moderator CharmingFlame głosząc swoje przekonania naruszył ogólnie przyjęte normy, przez co gracz "Djupte" mógł się poczuć urażony. Wolność słowa i poglądów, nie oznacza że mamy prawo głosić wszystko, bo zgodnie z prawem szerzenie nienawiści wobec osób o odmiennej orientacji, rasie, kulturze czy wyznaniu jest niedozwolone i grożą za to konsekwencje prawne.

Moderator CharmingFlame zostaje ostrzeżony, ostrzeżenie oznacza iż następnym razem rangę traci automatycznie. Zostaje on także zobowiązany do publicznych przeprosin gracza "Djupte" w dziale Hydepark w przeciągu 3 dni. Nierespektowanie kary poskutkuje zawieszeniem, a dalsza zwłoka degradacją.

---------

Oskarżony gracz "Blazi1999" nie jest członkiem ekipy, nie przedstawia sobą Craftapple. Zalecamy zignorowanie gracza.

Sprawę uważam za zamkniętą.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę