MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Maksymalna głębokość działki

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Hewert, 23 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hewert

Hewert Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie,

Przekopując ściany kamienia w pobliskich jaskiniach natrafiałem na komunikat o tym, że wchodzę na teren czyjejś działki (na głębokości 10-20 bloków na skały macierzystej). Na moje szczęście wszelkie rudy diamentu znajdowały się poza zasięgiem takich działek, jednak proponuję, aby od bloku dźwiękowego wyznaczającego granicę działek maksymalna głębokość / wysokość / szerokość była jednakowa.

Kuriozalne w mojej ocenie jest to, że ktoś zajmuje działkę i nie wykorzystuje podziemnego potencjału, skupiając się na budowaniu domków (jeśli w niektórych przypadkach można mówić o kreatywności) na powierzchni. A działając w imię zasad "kto pierwszy, ten lepszy" każdy powinien mieć równe same szanse na wzbogacanie się poprzez wydobycie rud.

Pozdrawiam

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Nie do zrealizowania na tej edycji serwera. Wyobraź sobie te wszystkie piwnice ze skrzynkami na wys 5-16. Sam mam magazyn na takiej głębokości a w nim cały mój serwerowy dobytek :p

Poza tym pomysł fajny, widziałem coś podobnego na innych serwerach ;)

3. Hewert

Hewert Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No... Takiego argumentu to nie da się przebić, masz rację.

Ale warte do zastosowania w przyszłości.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę