MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika paatrykk0, 23 Maj 2016.

?

Czy chcecie abym został pomocnikiem na serwerze CraftApple

Poll closed 19 Marzec 2017.
  1. Tak

20,0%
  2. Nie

80,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paatrykk0

paatrykk0 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Patryk

Dokładny nick w grze: paatrykk0

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-9 godz.,jeżeli zostanę pomocnikiem będę grał tylko tu.

Data urodzenia: 04.08 2003 r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: [/b]

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jakiś rok temu

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak oczywiście miałem kilka swoich serwerów,na które wchodziło około 50 osób.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodał bym jedynie mój ulubiony tryb : Bed Warsy , Prison ;)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Musi pomagać administracji w przestrzeganiu zasad przez Graczy , Vip'ów , Svip'ów.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Byłem już na kilku serwerach Administratorem i dlatego lubie pomagać Administracji.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Daje graczowi muta jeżeli się bardzo kłuci , jeżeli się nie kłuci próbuję rozwiązać konflikt

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak pracowałem już z bardzo dużo ilością ludzi i jeszcze z nikim się nie pokłóciłem.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem miły.Lubię ludzi.Chętnie pomagam.Jestem sprawiedliwy i nie rozdaje rzeczy nikomu(jedynie jeżeli ktoś z Administracji zrobi event a ja dam mu nagrodę).Jestem pomysłowy.

Określ swoją dyspozycyjność:Jestem do dyspozycji w każdej chwili.Gdy zacznie się lato będę cały czas siedział na CraftApple.

Kontakt ze mną:Team Speak ,skype(podam kiedy rozważycie moje przyjęcie):)

Zazwyczaj gram na Survival i Gildie,leczy gdyby powstałby tryb gry Prison spędzałbym tam całe dnie.

Pozdrawiam paatrykk0

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Nieodpowiedni prefiks (tytuł) podania.

3. powerless

powerless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chyba nie zrozumiałeś do końca o co chodzi w punkcie nr. 2
    Mianowicie chodzi o tryb na którym grasz najczęściej, a nie określony serwer Minecraft. Poza tym składnia zdania w paru punktach leży. Ortografia też oczu nie cieszy.

Jak na razie w sprawie twojej kandydatury jestem na nie.

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Na nie,

nie kojarzę, żebyś komuś pomagał na czacie, wchodzę na serwer co jakiś czas, żeby popisać z ludźmi i prócz pisania "Cześć" nie wyróżniasz się niczym.
    5 rozbudowanych zdań? Widzę, że bardzo się rozpisałeś i Twoje bogactwo leksykalne urzekło mnie.
    Ortografia leży - przeglądarki raczej podkreślają na czerwono błędy, warto czasami kliknąć prawym na taki wyraz.
    Punkt o doświadczeniu: tam jest czas przeszły, a Ty napisałeś to tak jakby ktoś Ciebie pytał czy będziesz miał w ogóle czas przebywać na ca.
    Udzielaj się na forum, bo pierwszy post - podanie to tylko w przypadku Zielonego.
    Coś mało ważnego (rada na przyszłość) - zadbaj o formatowanie, ładnie sformatowane podanie lepiej się czyta i jesteś odbierany jako osoba schludna.

5. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dooobra, teraz ja :D

Plusy:
    - czas gry
    - W sumie w wieku 13 lat człowiek jest dojrzały
    - Potrafisz współpracować z ludźmi

Minusy:
    - Podanie się zlewa, mógłbyś chociaż wstawić ENTER pomiędzy pytaniami
    - Jakoś ten punkt "Jakie uprawnienia u obowiązki posiada pomocnik?" nie przemawia do mnie.
    - Ortografia bardzo słaba, jeżeli nasz dyslekcję to powiedz

Podsumowanie: mocny neutral/słabe NIE

Pozdrawiam~adeluna7

#PisanieNaTelefonie

6. ania_12

ania_12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na Tak:
    -Dużo czasu spędzasz na serwerze,
    -wiek.

Na Nie:
    -podanie się zlewa i ciężko się je czyta,
    -nigdy nie widziałam ciebie jak pomagasz innym,
    -nie udzielasz się na forum (przynajmniej ja nie widziałam).

Przykro mi ale jestem na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę